Το βουδιστικό βιβλίο της αγάπης και της σοφίας

Εκδότης:
Έσοπτρον
Έτος:
2005
ISBN:
9789608317420
Σελίδες:
272
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το βουδιστικό βιβλίο της αγάπης και της σοφίας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το βουδιστικό βιβλίο της αγάπης και της σοφίας
Ο 17ος Κάρμαπα, Τρίνλεϋ Τάγυε Ντόρτζε, ο οποίος ενθρονίστηκε στο Νέο Δελχί το 1994, ως πνευματικός αρχηγός της σχολής Καγκιού του Θιβετανικού Βουδισμού, απαριθμεί ήδη, στα είκοσί του χρόνια, χιλιάδες οπαδούς ανά τον κόσμο.
Σε αυτό το εξαίρετο βιβλίο, αναπτύσσει προς τους Δυτικούς τις σημαντικές αρχές της διδασκαλίας του Βούδα, προσαρμοσμένες στη σύγχρονη ζωή και στην καθημερινότητά μας. Μας μεταφέρει το απόσταγμα των κανόνων της βουδιστικής διδασκαλίας για μια ευτυχισμένη ζωή, υποδεικνύοντάς μας, παράλληλα, τα οφέλη που μπορούμε να αντλήσουμε από το επίγειο πέρασμά μας. Μας δίνει συμβουλές για την υγεία, την αγάπη, τη συμπόνια, καθώς και σημαντικές μεθόδους διαλογισμού, ώστε να αποφύγουμε καταστάσεις δυσάρεστες και να επιλέξουμε μια θετική πορεία.
Η θεματολογία του βιβλίου διευρύνεται με τις απόψεις αυτού του πνευματικού δασκάλου και των λάμα του περίγυρού του, σε ό,τι αφορά την οικογένεια, τη νεότητα, τη βία, τον ελεύθερο χρόνο και το περιβάλλον. Ανακαλύπτει κανείς τη σχέση ανάμεσα στον υλικό και τον πνευματικό χώρο, απελευθερώνεται από τον φόβο του θανάτου και αντλεί τη διάθεση, μέρα με τη μέρα, να ζήσει καλύτερα και ποιοτικά...
Τίτλος βιβλίου:Το βουδιστικό βιβλίο της αγάπης και της σοφίας
Τίτλος πρωτότυπου:Le livre bouddhiste de la sagesse et de l' amour
Εκδότης:Έσοπτρον
Συντελεστές βιβλίου:Trinley Thayé Dordjé (Συγγραφέας)
Μαγκανάρη, Δώρα (Μεταφραστής)
Grasdorff, Gilles van (Επιμελητής)
ISBN:9789608317420
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες