Πείτε όχι στις ανασφάλειες και ναι στον εαυτό σας

Εκδότης:
Lector
Έτος:
2005
ISBN:
9789606621154
Σελίδες:
127
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πείτε όχι στις ανασφάλειες και ναι στον εαυτό σας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πείτε όχι στις ανασφάλειες και ναι στον εαυτό σας
Ένα πρακτικό και αποτελεσματικό έργο για να νικήσετε τη συστολή σας, να αποκτήσετε αρμονία με τον εαυτό σας και να ζείτε καλύτερα με τους γύρω σας.
Σε πολλές περιπτώσεις, δεν τολμάμε να πούμε αυτό που πιστεύουμε ή νιώθουμε, φοβόμαστε μήπως ενοχλούμε ή μήπως μας κριτικάρουν οι άλλοι... Η ντροπή είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να φαίνεται ανυπέρβλητο και να δημιουργεί προβλήματα σε όλη την κοινωνική μας ζωή. Και όμως είναι δυνατό να τη νικήσουμε...
Αυτός ο πρακτικός οδηγός προσφέρει τα μέσα για να αξιολογήσουμε και να καταλάβουμε τη δυσάρεστη αυτή όψη των διαπροσωπικών σχέσεων, να μπούμε σε μια διαδικασία αλλαγής και να εφαρμόσουμε συγκεκριμένες λύσεις, "κομμένες και ραμμένες στα μέτρα μας".
Σπάω τον φαύλο κύκλο της συστολής σημαίνει ότι:
σταδιακά μαθαίνω να εκθέτω τον εαυτό μου, μαθαίνω να χαλαρώνω και να ελέγχω την ευσυγκινησία μου, επεμβαίνω πάνω στις αρνητικές σκέψεις που μου έρχονται αυτόματα, εξασκούμαι στο να εκφράζω τον εαυτό μου.
Οι μελέτες, οι περιπτώσεις, οι ασκήσεις που υπάρχουν στο βιβλίο, οι πίνακες που πρέπει να συμπληρώσετε και οι συμβουλές, αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για να μάθετε και να τελειοποιήσετε τις προτεινόμενες μεθόδους, χωρίς υπερβολικές υποσχέσεις και καταχρηστικές απλοποιήσεις.
Τίτλος βιβλίου:Πείτε όχι στις ανασφάλειες και ναι στον εαυτό σας
Τίτλος πρωτότυπου:Surmonter sa timidité
Εκδότης:Lector
Συντελεστές βιβλίου:Cungi, Charly (Συγγραφέας)
Καλογιάννης, Χαρίλαος (Μεταφραστής)
ISBN:9789606621154
Σειρά εκδότη:Maxi Guide
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες