Αξέχαστα ταξίδια που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας

Εκδότης:
Ορφέας
Έτος:
2006
ISBN:
9789608916227
Σελίδες:
256
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αξέχαστα ταξίδια που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας
Εκτός κυκλοφορίας
Αξέχαστα ταξίδια που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας
Ακολουθώντας την επιτυχία του "Αξέχαστα μέρη που πρέπει να δείτε στη ζωή σας" και "Αξέχαστα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας", αυτό είναι το τρίτο βιβλίο μιας συναρπαστικής καινούριας σειράς βιβλίων που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε αξιόλογα αξιοθέατα και εμπειρίες σε όλο τον κόσμο.
Στο "Αξέχαστα ταξίδια που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας" οι διεθνείς συγγραφείς ταξιδιωτικών βιβλίων και φωτογράφοι Steve Watkins και Clare Jones, με βάση την πολύχρονη εμπειρία τους διαλέγουν τριάντα από τα καλύτερα ταξίδια της ζωής τους. Οι "αλλιώτικες" περιπέτειες του Steve και της Clare περιλαμβάνουν από κρουαζιέρα στα φιορδ της Παταγονίας μέχρι τον αργό διάπλου της Διώρυγας του Νότου, και από τη διαδρομή του Σάκλετον στην Ανταρκτική μέχρι την αναζήτηση γοριλών στο τροπικό δάσος της Ρουάντα.
Αυτό το βιβλίο δεν είναι τουριστικός οδηγός και οπωσδήποτε δεν είναι εξαντλητικός, αλλά θα σας προσφέρει την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση από μια σειρά ασυνήθιστων και συναρπαστικών ταξιδιών από όλο τον κόσμο. Πλούσια εικονογραφημένο, με φωτογραφίες που έχουν γίνει ειδικά για αυτό, το "Αξέχαστα ταξίδια που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας" απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούν ιδέες για μία εμπνευσμένη εμπειρία ζωής.
Τίτλος βιβλίου:Αξέχαστα ταξίδια που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας
Τίτλος πρωτότυπου:Unforgettabe Journeys to Take Before you Die
Εκδότης:Ορφέας
Συντελεστές βιβλίου:Jones, Clare (Συγγραφέας)
Watkins, Steve (Συγγραφέας)
Μπεγνή, Αριάννα (Μεταφραστής)
ISBN:9789608916227
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2006
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Οδοιπορικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες