Ζήστε καλύτερα σήμερα!

7 βήματα για να ζήσετε στο έπακρο των δυνατοτήτων σας
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2006
ISBN:
9789602099681
Σελίδες:
456
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ζήστε καλύτερα σήμερα!
Τιμή εκδότη:€27,50
Η τιμή μας: €24,75
στο καλάθι
Ζήστε καλύτερα σήμερα!
Πολύ συχνά γνωρίζουμε ποια είναι τα στοιχεία εκείνα στη ζωή μας, από τα οποία θα θέλαμε να απαλλαγούμε. Ξέρουμε ακριβώς τι θα μπορούσε να μας κάνει ευτυχέστερους και τι θα θέλαμε να αλλάξουμε, αλλά δεν ξέρουμε πώς.
Πώς γίνεται να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με την οικογένειά μας και να τις κάνουμε πιο ουσιαστικές; Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε μια καλύτερη δουλειά; Με ποιους τρόπους θα ενδυναμώναμε τη σχέση μας ή το γάμο μας; Πώς θα διαμορφώσουμε τις συνθήκες ζωής μας έτσι, ώστε να μας ικανοποιούν απόλυτα;
Η απάντηση βρίσκεται σε μια απλή, αλλά ουσιαστική, διαδικασία για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη ζωή μας και να επιτύχουμε όσα είναι πραγματικά σημαντικά. Το ταξίδι μας προς ένα πιο λαμπρό μέλλον αρχίζει με επτά βήματα, που περιγράφονται στο βιβλίο.
Με αυτό τον απλό οδηγό, ο Joel Osteen μάς προσφέρει έναν τρόπο για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και για να γευόμαστε τη νίκη, τη χαρά και την ικανοποίηση κάθε μέρα. Μας βοηθάει να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν, να βρούμε δύναμη μέσα στις αντιξοότητες και να αναπτύξουμε μια υγιή εικόνα για τον εαυτό μας. Πράγματα που ακούγονται αυτονόητα, ενώ δεν είναι. Ουσιαστικά, μας διδάσκει πως είναι επιλογή μας να ζήσουμε ευτυχισμένοι!
Τίτλος βιβλίου:Ζήστε καλύτερα σήμερα!
Υπότιτλος βιβλίου:7 βήματα για να ζήσετε στο έπακρο των δυνατοτήτων σας
Τίτλος πρωτότυπου:Your Best Life Now
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Osteen, Joel (Συγγραφέας)
Κωστάκης, Δημήτρης (Μεταφραστής)
ISBN:9789602099681
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες