Μπλουζ στον αυτοκινητόδρομο της μοναξιάς

Εκδότης:
Σύγχρονη Εποχή
Έτος:
2023
ISBN:
9789604514625
Σελίδες:
384
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μπλουζ στον αυτοκινητόδρομο της μοναξιάς
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €16,20
Μπλουζ στον αυτοκινητόδρομο της μοναξιάς
«Η Μαρίν έβαλε µπροστά την Camaro, ανάβοντας τους προβολείς θυέλλης. Ξαφνικά είχε την αίσθηση ότι κάποιο όχηµα ερχόταν πίσω της µε ολόσβηστα τα φώτα. Κοίταξε εκεί που έπρεπε να ήταν ο οδηγός, αλλά δεν µπόρεσε να διακρίνει κανέναν.»
«Ήταν δειλινό κι αυτός έβγαζε απαλά τη σφικτή µεταξένια τραχηλιά από το µελανιασµένο λαιµό του παιδιού, πριν καθίσουν στο τραπέζι για το δείπνο. Η πόρτα µιας καταπακτής έκλεισε, τρίζοντας µες στο σκοτάδι. Υπέθεσε ότι ήταν το κελάρι όπου είχε κρυφτεί το αγόρι. Υπήρχε µάλιστα και λίγη χρυσόσκονη πάνω του. Αλλά, όταν σήκωσε το καπάκι, είδε ότι ήταν το ξύλινο φέρετρο ενός άντρα. Και η χρυσόσκονη δεν ήταν παρά λίγο χώµα που σκέπαζε τον τάφο…»
Στο νέο αστυνοµικό µυθιστόρηµα της ∆όµνας Κατσαµάκη, µια µάχιµη δηµοσιογράφος σε συνεργασία µε έναν αστυνοµικό επιθεωρητή επιχειρούν να εξιχνιάσουν µια σειρά από δολοφονίες, που σχετίζονται µε ένα εκκλησιαστικό ίδρυµα για παιδιά. Κατά τη διάρκεια της έρευνας έρχονται σε επαφή µε γεγονότα του παρελθόντος και την επίδρασή τους στις ζωές τους.
Τίτλος βιβλίου:Μπλουζ στον αυτοκινητόδρομο της μοναξιάς
Εκδότης:Σύγχρονη Εποχή
Συντελεστές βιβλίου:Ανδρεάδου-Κατσαμάκη Δόμνα (Συγγραφέας)
ISBN:9789604514625
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες