Η φυσική του χριστιανισμού

Εκδότης:
Ενάλιος
Έτος:
2023
ISBN:
9789605365943
Σελίδες:
512
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η φυσική του χριστιανισμού
Τιμή εκδότη:€17,90
Η τιμή μας: €16,11
Η φυσική του χριστιανισμού
Ένας καταξιωμένος φυσικομαθηματικός και κοσμολόγος μάς δείχνει ότι τα θεμελιώδη δόγματα του χριστιανισμού βρίσκονται σε απόλυτη συμφωνία με τους νόμους της φυσικής. Στη Φυσική του Χριστιανισμού ο Φρανκ Τίπλερ υιοθετεί μια συναρπαστική νέα προσέγγιση στην αιώνια διαμάχη μεταξύ θρησκείας και επιστήμης. Ανασκοπώντας αιώνες συγγραμμάτων και αναλύσεων, ο Τίπλερ συνειδητοποίησε ότι σε όλες τις αυτές τις φορτισμένες αντιπαραθέσεις δεν έχει υπάρξει ούτε μία σοβαρή επιστημονική διερεύνηση των βασικών χριστιανικών πεποιθήσεων. Αποφάσισε λοιπόν να ξεκινήσει ο ίδιος αυτό το επιστημονικό ταξίδι, και μας παρουσιάζει τα γοητευτικά συμπεράσματα της πρωτοποριακής του έρευνας.

Η ξεκάθαρα ορθολογική προσέγγιση και το προσιτό ύφος του Τίπλερ κάνουν τη Φυσική του Χριστιανισμού να ξεχωρίζει από κάθε άλλο βιβλίο που άπτεται της διαμάχης μεταξύ επιστήμης και θρησκείας.

Εξαιρετικό ανάγνωσμα όχι μόνο για τους χριστιανούς αναγνώστες, αλλά και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για ένα ζήτημα που εδώ και αιώνες δεν παύει να πυροδοτεί συγκρούσεις στον χώρο του πνεύματος και του πολιτισμού.
Τίτλος βιβλίου:Η φυσική του χριστιανισμού
Τίτλος πρωτότυπου:The Physics of Christianity
Εκδότης:Ενάλιος
Συντελεστές βιβλίου:Tipler Frank J. (Συγγραφέας)
Κόφφα, Μαρτίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789605365943
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2023
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Φυσική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες