Το κλειδί της αποδοχής

Μαθαίνοντας να αλλάζουμε τους βαθύτερους φόβους μας σε ελευθερία
Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite
Έτος:
2023
ISBN:
9789606274329
Σελίδες:
80
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το κλειδί της αποδοχής
Τιμή εκδότη:€11,00
Η τιμή μας: €9,90
Το κλειδί της αποδοχής
Μετατρέποντας τον φόβο σε ελευθερία μέσα από την αποδοχή και τη μέθοδο coaching.
Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται το ταξίδι του ανθρώπου στο άγνωστο. Αν το καλοσκεφτούμε, αυτό το άγνωστο είναι που φοβόμαστε όσο τίποτα. Γι’ αυτό στήνουμε τη ζωή μας γύρω από βεβαιότητες, προσδοκίες και κουτάκια που δύσκολα επιβεβαιώνονται. Αντί να αποφύγουμε τον πόνο, τελικά τον βιώνουμε ακόμα περισσότερο, δίχως μάλιστα να τον αποδεχόμαστε. Τέτοια οξύμωρα της ανθρώπινης φύσης πραγματεύεται αυτό το βιβλίο, χρησιμοποιώντας σύμβολα, αφηγήσεις και εικόνες.
Ο πόνος, η ροή, ο φόβος του θανάτου, οι σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους, τα όρια που βάζουμε, ο εγωισμός μας, η συγχώρεση του εαυτού μας και αυτό που υπάρχει πίσω από αυτά. Αυτό το άγνωστο, κάτι που προσπαθούμε να ξορκίσουμε και τελικά μας στοιχειώνει τη ζωή.
Το βιβλίο αυτό αποτελείται από εφτά αυτοτελείς ιστορίες που πραγματεύονται τα ανωτέρω ζητήματα, αλλά και από μία ιστορία μεγαλύτερης έκτασης που αποτελεί ένα βαθύ εσωτερικό, θεραπευτικό και υπαρξιακό ταξίδι.
Το ποτάμι της ζωής, Το δώρο του Σκοπού, Ο φάρος που δεν του άναβε κανείς το φως, Η πέτρα της συγχώρεσης, Η αιμορραγία της προσφοράς, Η πεταλούδα της αιωνιότητας και Η περιπλάνηση του Οδυσσέα στα παράθυρα του χρόνου, αποτελούν τις εφτά αυτοτελείς ιστορίες που θίγουν βαθιά ζητήματα της ανθρώπινης ύπαρξης, κάνοντας τον αναγνώστη συνοδοιπόρο σε ένα ταξίδι όπου φωτίζονται εσωτερικά σκοτάδια μέσα από το φως της επίγνωσης.
Το ταξίδι της Αρετής στο άγνωστο αποτελεί την ιστορία μεγαλύτερης έκτασης που κλείνει αυτό το ταξίδι. Η ιστορία αυτή θίγει, μεταξύ άλλων, το μυστήριο της ανθρώπινης σύνδεσης, της αλληλεπίδρασης των δύο φύλων και τα εσωτερικά μας δεσμά που μπορούν να μας καταδικάσουν σε φαύλους κύκλους, μέσω των οποίων εκφυλίζουμε το μυστήριο της ένωσής μας με τους άλλους αντί να το ανυψώνουμε.
Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί από κάθε άνθρωπο που επιθυµεί να κάνει ένα ταξίδι στο άγνωστο, µέσα από το οποίο θα γνωρίσει καλύτερα και θα αποδεχτεί την ύπαρξή του, καθώς επίσης θα καταλάβει καλύτερα τις εσωτερικές του αντιφάσεις. Επίσης, το βιβλίο αυτό µπορεί να αποτελέσει πολύτιµο εργαλείο για ψυχοθεραπευτές, ψυχολόγους και coaches που χρησιµοποιούν αφηγηµατικές προσεγγίσεις.
Τίτλος βιβλίου:Το κλειδί της αποδοχής
Υπότιτλος βιβλίου:Μαθαίνοντας να αλλάζουμε τους βαθύτερους φόβους μας σε ελευθερία
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite
Συντελεστές βιβλίου:Τσαχουρίδη Ειρήνη (Συγγραφέας)
Κυρίτση Ελισσάβετ (Επιμελητής)
ISBN:9789606274329
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2023
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες