Έμμετρα

Συλλογή έμμετρων ποιημάτων και στίχοι από τη δισκογραφία
Εκδότης:
Οσελότος
Έτος:
2023
ISBN:
9786182054482
Σελίδες:
144
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έμμετρα
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
Έμμετρα
«Ήμουν στη Θεσσαλονίκη για κάποιες εμφανίσεις. Ένα βράδυ, στο ξενοδοχείο, άνοιξα έναν από τους φακέλους με στίχους που μου είχαν στείλει. Έπεσα πάνω στον φάκελο του Σπύρου Φυλακτού. Εκείνο το βράδυ μελοποίησα το τραγούδι που μόλις ακούσαμε και άλλα δύο. Τόσο είχα ενθουσιαστεί με τους στίχους του Σπύρου!»
Μάριος Τόκας, από την εκπομπή «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Με τον Σπύρο Φυλακτό γνωριστήκαμε τελευταία, αλλά απ’ ό,τι φάνηκε είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια… Έχει έναν όμορφο και απλό τρόπο γραφής που νομίζω είναι κατανοητός, στοχευμένος, με κάποια νέα στοιχεία γραφής. Αυτή η ελληνική γλώσσα! Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα…»
Χριστόφορος Κροκίδης, από συνέντευξη στο site «Dum spiro spero»

«Τον Σπύρο Φυλακτό τον γνωρίσαμε από τη συνεργασία του με τον κολλητό μας, τον Χριστόφορο Κροκίδη, στο cd “Ολική λοβοτομή”. Μου ζήτησαν να συμμετάσχω στο “Τρελαίνομαι” και φυσικά δέχτηκα με πολύ μεγάλη μου χαρά! Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μία φιλία η οποία ελπίζω πως θα ζήσει και θα γεράσει! Μετά φτιάξαμε παρέα και το “Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα” σε στίχους του Σπύρου, μουσική δική μου και κιθάρες του Χριστόφορου. Ο τρόπος γραφής του Σπύρου δεν ξέρω αν είναι έμμετρος, ξέρω όμως ότι είναι έμψυχος! Πέρα όμως από τη σχέση συνεργασίας μεταξύ μας, το σημαντικότερο είναι πως γεννήθηκε μία σχέση αλληλοεκτίμησης και σεβασμού! Κι εκεί είναι που ποντάρω πάντα… στον άνθρωπο! Καλή επιτυχία, Σπύρο μου, σε ό,τι κι αν κάνεις, μέσα από την καρδιά μας!»
Γιάννης-Σοφία Γιοκαρίνη
Τίτλος βιβλίου:Έμμετρα
Υπότιτλος βιβλίου:Συλλογή έμμετρων ποιημάτων και στίχοι από τη δισκογραφία
Εκδότης:Οσελότος
Συντελεστές βιβλίου:Φυλακτός Σπύρος Ε. (Συγγραφέας)
ISBN:9786182054482
Σειρά εκδότη:Ποίηση
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ποίηση
Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα > Μουσικοί, Τραγουδιστές
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες