Ηλιογέννητοι

Εκδότης:
Εκδόσεις Κούρος
Έτος:
2023
ISBN:
9786185700461
Σελίδες:
58
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ηλιογέννητοι
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €14,25
Ηλιογέννητοι
Η ποιητική συλλογή «Ηλιογέννητοι» μοιάζει σαν γλάρος που ανοίγει τα φτερά του μέσα στο βαθύ γαλάζιο του ουρανού, παίζοντας με τις αχτίδες του ήλιου και γεμίζοντας λάμψη ολόκληρο το είναι μας!
Η ταλαντούχα ποιήτρια, Χριστίνα Κλουδά, δεν χρειάζεται άλλοθι για να γράψει αυτά που νιώθει, υμνεί τον άνθρωπο και την αγάπη, όπως ακριβώς τα βιώνει η ίδια! Είναι συνειδητή απόφασή της που τολμά να καταθέσει ψήγματα του εαυτού της έτσι απλά, χωρίς να προσποιείται ή να τα ωραιοποιεί! Σαγηνεύει και προβληματίζει ταυτόχρονα και ο αναγνώστης δεν μπορεί παρά να υιοθετήσει όλους τους προβληματισμούς της.
Ποίηση απροσποίητη, απλή και αληθινή η οποία επικεντρώνεται στον χώρο του ρομαντισμού με μία τρυφερότητα και ευαισθησία που συγκινούν ιδιαίτερα! Οι σελίδες πάλλονται από ανθρωπιά, αρμονία λόγου και σκέψεις στοχαστικές, τις
οποίες αποτυπώνει στο χαρτί με ανάγλυφο τρόπο, σαν περίτεχνο άγαλμα!
Με ένα δικό της μοναδικό ύφος, η άξια δημιουργός, αγγίζει τον αναγνώστη και με την ευθύβολη γλώσσα της τον παρακινεί να βρεθεί μαζί της στον δρόμο που χάραξε μέσα από τα οράματα των στίχων της.
Η Χριστίνα Κλουδά είναι μια μεγάλη καρδιά που τα χωράει όλα, με συναισθήματα ανείπωτα, με μνήμες που παραμένουν αλώβητες στο πέρασμα του χρόνου, οι οποίες έχουν χαραχτεί με μελάνι ανεξίτηλο στην ψυχή της!
Πιστεύω πως κάθε στίχος της την ώρα που γεννιέται έχει μία μικρή στάλα από χαρά, λύπη, γέλιο, δάκρυ, αλλά και πίστη για κάτι πολύ όμορφο και βαθιά αληθινό!
Τίτλος βιβλίου:Ηλιογέννητοι
Εκδότης:Εκδόσεις Κούρος
Συντελεστές βιβλίου:Κλουδά Χριστίνα (Συγγραφέας)
ISBN:9786185700461
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ποίηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες