Οι 8 κανόνες της αγάπης

Πώς να τη βρεις, να την κρατήσεις και να την ελευθερώσεις
Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2023
ISBN:
9786180148350
Σελίδες:
376
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι 8 κανόνες της αγάπης
Τιμή εκδότη:€17,70
Η τιμή μας: €15,93
στο καλάθι
Οι 8 κανόνες της αγάπης
Κανείς δε μας βάζει κάτω να μας μάθει πώς να αγαπάμε. Έτσι, συχνά δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε τις σχέσεις μας με μόνο οδηγό τα πρότυπα για την αγάπη που έχουν διαμορφωθεί από την ποπ κουλτούρα και τις ρομαντικές ταινίες. Όλα αυτά βέβαια ίσχυαν μέχρι σήμερα.
Γιατί ο Τζέι Σέτι, στο βιβλίο αυτό, παρουσιάζει την αγάπη πέρα από τα κλισέ, και μας προσφέρει συγκεκριμένα και πρακτικά βήματα για να αναπτύξουμε τις απαραίτητες δεξιότητες, ώστε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε ουσιαστικά. Μοιράζεται μαζί μας μυστικά για το πώς να κερδίζουμε ή να χάνουμε μαζί, για το πώς ορίζεται η αγάπη και το γιατί ένας χωρισμός δεν είναι το τέλος. Εμπνευσμένος από τις Βέδες, τις ιερές γραφές του Ινδουισμού, αλλά και από τη σύγχρονη επιστήμη, αναλύει όλο τον κύκλο μιας σχέσης, από τα πρώτα ραντεβού μέχρι τη συμβίωση, και από τον χωρισμό μέχρι το νέο ξεκίνημα.
Ακολουθώντας τον και εφαρμόζοντας τους 8 κανόνες της αγάπης που μας προτείνει, θα μάθουμε πώς να μην ερωτευόμαστε ψεύτικες υποσχέσεις και ανεπαρκείς συντρόφους· πώς να αγαπήσουμε καλύτερα, απ’ ό,τι θεωρούσαμε ποτέ εφικτό, τον εαυτό μας, τον σύντροφό μας αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.
Τίτλος βιβλίου:Οι 8 κανόνες της αγάπης
Υπότιτλος βιβλίου:Πώς να τη βρεις, να την κρατήσεις και να την ελευθερώσεις
Τίτλος πρωτότυπου:8 rules of love
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Shetty Jay (Συγγραφέας)
Καψάλης, Χρήστος (Μεταφραστής)
ISBN:9786180148350
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2023
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες