Εισαγωγή στην κυβερνοασφάλεια

Εκδότης:
Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος:
2023
ISBN:
9789606581830
Σελίδες:
126
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εισαγωγή στην κυβερνοασφάλεια
Τιμή εκδότη:€17,67
Η τιμή μας: €15,90
Εισαγωγή στην κυβερνοασφάλεια
Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η κυβερνοασφάλεια έχει αναδειχτεί σε κρίσιμη πτυχή της καθημερινής ζωής. Οι απειλές στον κυβερνοχώρο γίνονται όλο και πιο περίπλοκες και άτομα και οργανισμοί κινδυνεύουν να παραβιαστούν, να υπάρξει διαρροή των δεδομένων τους ή αυτά να καταστραφούν ολοσχερώς. Για όσους μπορεί να μην έχουν τεχνικό υπόβαθρο, η κατανόηση των βασικών αρχών της κυβερνοασφάλειας μπορεί να είναι αποθαρρυντική.
Το βιβλίο μας απευθύνεται σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να «φρεσκάρουν» τις γνώσεις τους. Το βιβλίο μας παρέχει μια προσιτή, κατανοητή εισαγωγή στις βασικές έννοιες της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, όπως των τύπων απειλών και των τρόπων προστασίας. Μαθαίνοντας αυτές τις βασικές αρχές, οι αναγνώστες θα είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα δεδομένα τους στο Διαδίκτυο, κάτι που είναι όλο και πιο σημαντικό σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής.

Το παρόν βιβλίο αποτελεί το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο του επαγγελματικού προγράμματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου Cyber Security Expert, του οποίου ακαδημαϊκά υπεύθυνος είναι ο Θανάσης Δαβαλάς και έχει συνταχθεί βάσει των απαιτήσεων της δια βίου εκπαίδευσης ενηλίκων.
Τίτλος βιβλίου:Εισαγωγή στην κυβερνοασφάλεια
Εκδότης:Εκδόσεις Φυλάτος
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Αγγελάκη Άννα (Συγγραφέας)
Δαβαλάς Αθανάσιος (Συγγραφέας)
Φενέκου Παναγιώτα (Συγγραφέας)
ISBN:9789606581830
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2023
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες