Η λαφυραγωγία των ταμείων

Το πόρισμα του Κώστα Κόλμερ
Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2007
ISBN:
9789601416250
Σελίδες:
141
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η λαφυραγωγία των ταμείων
Τιμή εκδότη:€10,15
Η τιμή μας: €9,14
Η λαφυραγωγία των ταμείων
Tην επαύριον των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007, που διεξήχθησαν 6 μήνες ενωρίτερον της λήξεως θητείας της Βουλής και κατέληξαν με νίκη μεν του κυρίου Kώστα Kαραμανλή αλλά με "αποδοκιμασία της πολιτικής τάξεως", κατά την Γαλλική Liberation, τρεις άλλες ξένες εφημερίδες (La Repubblica, The Guardian, New York Times) ανεφέρθησαν στο "σκάνδαλο των ομολόγων", ως ένα από τα δύο βασικά αίτια της συρρικνώσεως της κοινοβουλευτικής δυνάμεως της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλα πέντε ξένα έντυπα (DER SPIEGEL, Mirror, BBC World Service, Observateur, The Economist) ανέφεραν ως πρώτη προτεραιότητα για την "νέα διακυβέρνηση" την επίλυσι του συνταξιοδοτικού προβλήματος της Eλλάδος.

Aμφότερα τα ζητήματα διαπραγματεύεται ο δημοσιογράφος Kώστας Kόλμερ στο ανά χείρας βιβλίον, που εγράφη κυρίως προ των εκλογών, αλλά εδημοσιεύθη μετά από αυτές, για "να μην τις επηρεάσει"...

Aν και "ουδείς προφήτης εν τη ιδία αυτού πατρίδι", ο συγγραφέας εγκαίρως επεσήμανεν αρθρογραφών την τεραστία σημασία του "σκανδάλου των ομολόγων", που τώρα ανακαλύπτουν πάντες πλην της κυβερνήσεως, η οποία θα καταβάλει εργώδεις προσπάθειες να το συγκαλύψει.
Τίτλος βιβλίου:Η λαφυραγωγία των ταμείων
Υπότιτλος βιβλίου:Το πόρισμα του Κώστα Κόλμερ
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Κόλμερ, Κωνσταντίνος (Συγγραφέας)
ISBN:9789601416250
Σειρά εκδότη:Οικονομία
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2007
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική > Κοινωνική Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες