Επιστροφή

Στον μετεωρισμό του οκτάεδρου
Εκδότης:
24 γράμματα
Έτος:
2023
ISBN:
9786182015902
Σελίδες:
212
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Επιστροφή
Τιμή εκδότη:€16,00
Η τιμή μας: €14,40
Επιστροφή
Xάος επικρατεί στον πλανήτη Γη. Οι γεωκαταστροφές συμβαδίζουν με πολέμους, πλήρη οικονομική κατάρρευση, απόλυτο έλεγχο, αντικατάσταση των αισθήσεων με αυτές της ηλεκτρονικής τεχνολογίας, αποσάθρωση του νου, απομόνωση από τα πάντα, διάλυση κάθε είδους κοινωνικότητας και συνύπαρξης. Ο άνθρωπος στην αποδοχή του κάθε τι που συνεχώς του προσφέρεται έντεχνα ως ασφάλεια, έχει οδηγηθεί στην παράνοια αποδίδοντας το θάνατο παντού, στη γη, τα πλάσματά της, σε ό, τι υπάρχει γύρω του, στο συνάνθρωπό του που πλέον είναι ο πιο μισητός εχθρός, στον εαυτό του.
Κάποιοι βλέπουν και ακούν. Μιλούν και προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορεί να σωθεί αλλά γίνονται ο στόχος όλων προς εξόντωση καθώς έξυπνα υποδεικνύονται από την κυρίαρχη Ελίτ που συνεχίζει να υλοποιεί τα προγράμματά της ως η αιτία ανισορροπίας του συστήματος. Και ένας από αυτούς, κυνηγημένος και μη έχοντας καμία διέξοδο πλέον, ενώ περιμένει το τέλος του, σώζεται ξαφνικά από μία μυστηριώδη αόρατη παρουσία…
Και αυτή είναι η έναρξη της Επιστροφής. Μιας περιπετειώδους πορείας στην οποία το βύθισμα στα βάθη του εαυτού, γίνεται εξωτερική δράση που οδηγεί στην Νέα Γη, τη Νέα Ολόδροση Πανέμορφη Μητέρα η οποία, παρά το εντελώς απρόβλεπτο για τον άνθρωπο, γνωρίζει ό, τι πρόκειται να συμβεί και αναγεννάται στην Αλήθεια, την πραγματική Ζωή, στέλνοντας στον αναγνώστη το μήνυμα: «Αν δε γνωρίσεις ποιος είσαι πραγματικά, δε θα Ζήσεις ποτέ».
Τίτλος βιβλίου:Επιστροφή
Υπότιτλος βιβλίου:Στον μετεωρισμό του οκτάεδρου
Εκδότης:24 γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:Ξένος Παύλος (Συγγραφέας)
ISBN:9786182015902
Σειρά εκδότη:Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες