Η κιβωτός

Καθώς ο πολιτισμός καταρρέει υπό το βάρος των ξαφνικών βροχών, η ανθρωπότητα θα πρέπει είτε να χαθεί ή να απορρίψει την ίδια της τη φύση
Εκδότης:
Εκδόσεις Πηγή
Έτος:
2024
ISBN:
9789606267055
Σελίδες:
598
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η κιβωτός
Τιμή εκδότη:€23,00
Η τιμή μας: €20,70
Η κιβωτός
Όταν η λογοτεχνία επιστημονικής φαντασίας συναντά τη φιλοσοφία, σ’ ένα βιβλίο που έρχεται από το μέλλον!
Αρχές του 27ου αιώνα.
Η υπερσυσσώρευση πλούτου από μια μικροσκοπική κάστα ολίγων έχει ωθήσει κάθε κοινωνία της Γης στο χείλος της κατάρρευσης. Οι έχοντες έχουν πλέον τη δυνατότητα να ζουν για αιώνες, παρατείνοντας τη μιζέρια όλων των υπολοίπων, διαγωνιζόμενοι χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα για το ποιος θα γίνει πλουσιότερος. Οι πολλοί αδυνατούν να αντιδράσουν, φυτοζωώντας, όντας ελεγχόμενοι, αδύναμοι και παρατημένοι στην τύχη τους. Η ανθρωπότητα μπορεί μόνο να ελπίζει αόριστα και να ονειρεύεται. Τίποτα δεν δείχνει ικανό να αντιστρέψει το υπάρχον status quo, μέχρι τη στιγμή που μια αναπάντεχη αλλαγή στο κλίμα απειλεί το κυρίαρχο είδος του πλανήτη με αφανισμό.
Κάτω από την πίεση της απόλυτης καταστροφής, ένας οραματιστής αναλαμβάνει να κινήσει τα νήματα προκειμένου να διασωθεί ο ανθρώπινος πολιτισμός. Το μέσο επίτευξης αυτού του στόχου είναι μία διαστημική κιβωτός που θα ταξιδέψει σε έναν μακρινό συμβατό πλανήτη, προκειμένου να ξαναχτιστεί εκεί ο πολιτισμός μας.
Πίσω όμως από τις καλές προθέσεις, πάντα κρύβεται ο διάβολος και η μόνιμη ανθρώπινη εμμονή για εξουσία. Μικρές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων και μυστηριώδεις συμπτώσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών θα αποκαλύψουν σύντομα το ποιος ή ποιοι θα προσπαθήσουν ή και θα καταφέρουν να χειραγωγήσουν την ανθρωπότητα.
Μελλοντική δυστοπία ή μια υπερρεαλιστική απεικόνιση της σύγχρονης πραγματικότητας;
Τι συμβαίνει όταν η φιλοσοφία συναντάει τη λογοτεχνία φαντασίας;
Η απάντηση βρίσκεται ήδη στα χέρια σου και ξεκινάει από την πρώτη σελίδα!
Τίτλος βιβλίου:Η κιβωτός
Υπότιτλος βιβλίου:Καθώς ο πολιτισμός καταρρέει υπό το βάρος των ξαφνικών βροχών, η ανθρωπότητα θα πρέπει είτε να χαθεί ή να απορρίψει την ίδια της τη φύση
Εκδότης:Εκδόσεις Πηγή
Συντελεστές βιβλίου:Χατζηκώστας Θεόδωρος (Συγγραφέας)
ISBN:9789606267055
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2024
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες