Τα υπέροχα μυστικά της ζωής

Πώς να βρεις ισορροπία και νόημα στη ζωή σου
Εκδότης:
Key Books
Έτος:
2023
ISBN:
9786185724092
Σελίδες:
231
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα υπέροχα μυστικά της ζωής
Τιμή εκδότη:€14,95
Η τιμή μας: €13,46
Τα υπέροχα μυστικά της ζωής
Κολλημένος στην ανελέητη κίνηση της Βομβάης, ο Gaur Gopal Das συζητάει μαζί με τον εκατομμυριούχο νεαρό φίλο του τον Χάρι. Ξεκινάνε με τα απλά και καθημερινά − το στρες της σύγχρονης ζωής, την οικονομική ανασφάλεια, τις δυσκολίες στις σχέσεις. Μες στη λιμουζίνα του Χάρι οι δύο φίλοι σταδιακά εμβαθύνουν στα μεγάλα ζητήματα της ύπαρξης. Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μας; Ποιο είναι το κλειδί για την ευτυχία που διαρκεί;
Ο ινδουιστής μοναχός Gaur Gopal Das μάς οδηγεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι αυτογνωσίας και μοιράζεται τις πολύτιμες γνώσεις του, βοηθώντας μας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ζωής.
Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας είτε να εξελιχθείτε επαγγελματικά είτε να ανακαλύψετε τις πραγματικές δυνατότητές σας είτε να συνεισφέρετε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, Τα Υπέροχα Μυστικά της Ζωής θα σας προσφέρουν πολύτιμη καθοδήγηση σε αυτούς τους τομείς της ζωής.
Ο Das είναι ένας από τους πιο αγαπητούς μοναχούς του κόσμου και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και τις ομιλίες του έχει μοιραστεί τη σοφία του με εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Τα μαθήματα ζωής και το απόσταγμα των εμπειριών του που παρουσιάζει στο βιβλίο αυτό θα σας εμπνεύσουν να ευθυγραμμίσετε τη ζωή με τα όνειρά σας.
Τίτλος βιβλίου:Τα υπέροχα μυστικά της ζωής
Υπότιτλος βιβλίου:Πώς να βρεις ισορροπία και νόημα στη ζωή σου
Τίτλος πρωτότυπου:Life’s amazing secrets
Εκδότης:Key Books
Συντελεστές βιβλίου:Gaur Gopal Das (Συγγραφέας)
Βασιλείου - Σγούρου, Εριέττα (Μεταφραστής)
Ιορδανίδου, Ντόση (Επιμελητής)
ISBN:9786185724092
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2023
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες