Συζητήσεις με τον Θεό

Ένας ασυνήθιστος διάλογος. Βιβλία 1, 2 & 3
Εκδότης:
Πεδίο
Έτος:
2023
ISBN:
9789606356360
Σελίδες:
832
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Συζητήσεις με τον Θεό
Τιμή εκδότη:€32,90
Η τιμή μας: €29,61
Συζητήσεις με τον Θεό
Τα βιβλία της σειράς «Συζητήσεις με τον Θεό» είναι από τα πιο δημοφιλή βιβλία πνευματικότητας που έχουν εκδοθεί τα τελευταία 50 χρόνια. Έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Άκουσα τη φωνή της καρδιάς σας. Γνωρίζω την αναζήτηση της ψυχής σας και ξέρω πόσο βαθιά επιθυμείτε την αλήθεια. Με πόνο τη ζητήσατε, αλλά και με χαρά. Με ικετεύατε ασταμάτητα. Δείξε μου ποιος είμαι. Εξήγησέ μου. Αποκάλυψέ με.
Το κάνω εδώ, με όρους τόσο ξεκάθαρους, που δεν μπορείτε να τους παρεξηγήσετε. Με γλώσσα τόσο απλή, που δεν μπορείτε να την παρερμηνεύσετε. Με λέξεις τόσο εύκολες, που δεν γίνεται να χαθείτε στη φλυαρία.
Ελάτε λοιπόν. Ρωτήστε Με οτιδήποτε. Οτιδήποτε. Θα φροντίσω να σας δώσω την απάντηση. Όλο το σύμπαν θα επιστρατεύσω για να το κάνω αυτό. Γι’ αυτό να είστε σε επιφυλακή – τούτο το βιβλίο δεν είναι το μόνο Μου εργαλείο. Μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση και μετά να αφήσετε αυτό το βιβλίο κάτω. Αλλά προσέξτε.
Ακούστε.
Τα λόγια του επόμενου τραγουδιού που θα ακούσετε. Τις πληροφορίες στο επόμενο άρθρο που θα διαβάσετε. Την ιστορία της επόμενης ταινίας που θα παρακολουθήσετε. Την τυχαία έκφραση του επόμενου ατόμου που θα συναντήσετε. Ή τον ψίθυρο στο επόμενο ποτάμι, στον επόμενο ωκεανό, στο επόμενο αεράκι που χαϊδεύει το αυτί σας – όλοι αυτοί οι δρόμοι της φύσης οδηγούν σε Εμένα. Θα σας μιλήσω αν ακούσετε. Θα έρθω σε σας αν Με προσκαλέσετε. Θα σας δείξω ότι ήμουν πάντα εκεί.
Πάντα.
Τίτλος βιβλίου:Συζητήσεις με τον Θεό
Υπότιτλος βιβλίου:Ένας ασυνήθιστος διάλογος. Βιβλία 1, 2 & 3
Τίτλος πρωτότυπου:The Complete Conversations with God an uncommon dialogue
Εκδότης:Πεδίο
Συντελεστές βιβλίου:Walsch, Neale Donald (Συγγραφέας)
Τριαδά, Πηνελόπη (Μεταφραστής)
ISBN:9789606356360
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2023
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες