Ταξίδι στο κόκκινο

Εκδότης:
Ελκυστής
Έτος:
2023
ISBN:
9786182101018
Σελίδες:
198
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ταξίδι στο κόκκινο
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
Ταξίδι στο κόκκινο
Το “Ταξίδι στο κόκκινο” είναι η εναγώνια προσπάθεια ζωής της αφηγήτριας-ηρωίδας να κατακτήσει το ‘κόκκινο’. Το ‘κόκκινο’ είναι η απόλυτη θεώρηση και βίωση της αυτοπραγμάτωσης και της ευτυχίας. Είναι όραμα ζωής.

Η αφήγηση ξεκινά από τα παιδικά χρόνια της ηρωίδας και συνεχίζεται σε όλη τη ζωή της μέχρι σήμερα. Αν και το κόκκινό της ήταν ένας καθαρός στόχος στη ζωή της, νοθεύτηκε στην πορεία από καταναγκασμούς, συμβιβασμούς και στερεότυπα και έγινε… ροζ. Πώς μπορεί όμως να ζει στο ροζ ένας άνθρωπος που πάντα ήθελε το κόκκινο; Για πόσο καιρό μπορεί να αντέξει μία τέτοια αυτό-προδοσία;

Πολλά συμβαίνουν στη δραματική της προσπάθεια να ξανακάνει το ροζ κόκκινο. Είναι μια προσπάθεια διαφυγής από μια τοξική ζωή. Πρόκειται για τον χωρισμό.

Σε αυτή τη δραματική πορεία στην απόδραση και στην αυτογνωσία, η ηρωίδα απολαμβάνει τη φιλία δύο διαφορετικών φίλων, της Φαίδρας και του Διονύση, που της εντοπίζουν τις διαφορετικές οπτικές της ζωής. Ο μόνος τρόπος όμως να πετύχεις την αποκατάσταση των ‘χρωμάτων’ σου στη ζωή είναι να διασαφηνίσεις ποιο είναι το κόκκινο για σένα, το δικό σου κόκκινο.

Η ηρωίδα τελικά το βρίσκει με μία απροσδόκητη αποκάλυψη, ότι το κόκκινό μας είναι μπροστά μας, τόσο κοντά και μπροστά μας, που συνήθως δεν το βλέπουμε…
Τίτλος βιβλίου:Ταξίδι στο κόκκινο
Εκδότης:Ελκυστής
Συντελεστές βιβλίου:Πουλημένου Ελένη (Συγγραφέας)
ISBN:9786182101018
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες