Εξομολόγηση ενός ιδανικού ανθρώπου

Διηγήματα
Εκδότης:
Πύρρα
Έτος:
2006
ISBN:
9789608758537
Σελίδες:
223
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εξομολόγηση ενός ιδανικού ανθρώπου
Τιμή εκδότη:€15,14
Η τιμή μας: €13,63
στο καλάθι
Εξομολόγηση ενός ιδανικού ανθρώπου
Για το ενδεχόμενο να πέσει το βιβλίο αυτό στα χέρια κάποιου που έχει διαβάσει και τα προηγούμενα, διευκρινίζω ότι δεν έχουν καμία σχέση. Εκείνα ήταν ποιήματα και παραμύθια στο κρητικό ιδίωμα, αυτό καθόλου δεν σχετίζεται με τη λαογραφία και τον πολιτισμό της Κρήτης. Περιέχει διηγήματα που κινούνται ανάμεσα στη φαντασία και την επιστημονική φαντασία.
Ένα γραμματικός που περιτρέχει μιαν αυτοκρατορία αναζητώντας το ασύλληπτο, ένας γαλαξιακός ερευνητής που προσπαθεί να λύσει κάποιο θεμελιώδες μυστήριο, ένας γέρος οικονομικός αυτοκράτορας ανακαλύπτει μια τρομερή αλήθεια, τρεις φιλόσοφοι, τρεις μοναχοί και τρεις σαμάνοι συζητούν για τη φύση του ανθρώπου, ένας απλός εργάτης ακούει την πρόταση να γίνει Θεός, ένας ασκητής, καταδικασμένος σε θάνατο, λέει μια ιστορία μέσα σε μια ιστορία, μέσα σε μια ιστορία μέσα σε μια ιστορία...
Κοντολογίς, κάθε άνθρωπος "εξομολογείται" με πολλούς τρόπους και όλοι είναι δικοί του προσωπικά. Ας μην "εξιδανικεύουμε" καταστάσεις. Σας ασπάζομαι, Φαίδων (λέμε και κανένα αστείο, να περνά η ώρα).
Ευχαριστώ.
Τίτλος βιβλίου:Εξομολόγηση ενός ιδανικού ανθρώπου
Υπότιτλος βιβλίου:Διηγήματα
Εκδότης:Πύρρα
Συντελεστές βιβλίου:Ρηγινιώτης, Θεόδωρος Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608758537
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες