Πρώτες βοήθειες για παιδιά και βρέφη

Paediatric First Aid
Εκδότης:
Δίσιγμα
Έτος:
2022
ISBN:
9786182021071
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πρώτες βοήθειες για παιδιά και βρέφη
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
στο καλάθι
Πρώτες βοήθειες για παιδιά και βρέφη
Το παρόν βιβλίο δημιουργήθηκε για να παρέχει όλες εκείνες τις απαραίτητες γνώσεις στον αναγνώστη, ώστε να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά, προσφέροντας τις κατάλληλες πρώτες βοήθειες σε επείγοντα περιστατικά τα οποία πολλές φορές είναι απειλητικά για τη ζωή ενός παιδιού ή ενός βρέφους.

Επιπλέον, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αναλύονται και οι πιο συχνές παθήσεις και ασθένειες που αφορούν παιδιά και βρέφη, έτσι ώστε ο αναγνώστης του βιβλίου να είναι σε θέση να αναγνωρίσει και κυρίως να μπορέσει να τα αντιμετωπίσει.

Το βιβλίο είναι βασισμένο στις τελευταίες οδηγίες του Αμερικανικού Οργανισμού Καρδιολογίας, της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Αναζωογόνησης.

Είναι ιδανικό για όλους όσοι ασχολούνται με παιδιά και βρέφη, όπως γονείς, εκπαιδευτικούς, προπονητές, μαίες, νοσηλευτές ακόμα και ιατρούς, για συνεχή ανασκόπηση των γνώσεών τους, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν επείγουσες καταστάσεις οι οποίες απαιτούν σύγχρονες γνώσεις πρώτων βοηθειών.

Αποτελεί ένα απαραίτητο εγχειρίδιο πρώτων βοηθειών το οποίο πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι, γιατί περιέχει ακριβείς και απλές πληροφορίες ώστε να γίνουν κατανοητές και να μπορούν να εφαρμοστούν από οποιονδήποτε πολίτη ή και επαγγελματία υγείας.
Τίτλος βιβλίου:Πρώτες βοήθειες για παιδιά και βρέφη
Υπότιτλος βιβλίου:Paediatric First Aid
Εκδότης:Δίσιγμα
Συντελεστές βιβλίου:Ζερβός Ιωάννης (Συγγραφέας)
ISBN:9786182021071
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2022
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική > Κοινωνική Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες