Η πόλη των δαιμόνων

Βιβλίο 1ο. Η αφύπνιση της αλεπούς
Εκδότης:
Εκδόσεις Πηγή
Έτος:
2022
ISBN:
9789606265419
Σελίδες:
646
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η πόλη των δαιμόνων
Τιμή εκδότη:€20,50
Η τιμή μας: €18,45
στο καλάθι
Η πόλη των δαιμόνων
Το υπερφυσικό έχει γίνει καθηµερινότητα, οι δαίµονες βρίσκονται παντού και οι προθέσεις τους δεν είναι πάντα ενάρετες. Η Δηµοκρατία της Σιγκισοάρας ίδρυσε την οργάνωση των Γιέγκερς για να καταπολεµήσει τους δαίµονες, µε το ισχυρότερο όπλο τους να είναι ο Κλάους Ορέλιαν, ο τελευταίος λυκάνθρωπος.
Αν και ο Κλάους είναι µέλος της οργάνωσης, δεν διστάζει να πάει ενάντια στο πρωτόκολλό τους όταν σώζει τη Σόρµεντ, ένα εντεκάχρονο κορίτσι που µετατράπηκε σε βρικόλακα και έχει επιλεχθεί από τον σαδιστή Συνταγµατάρχη ως η νέα ηγέτιδα των βρικολάκων. Ο Κλάους µαζί µε την Ηλέκτρα, µια νεαρή κοπέλα που έχει κλείσει συµφωνία µε έναν πανίσχυρο δαίµονα για να αποκτήσει υπερφυσικές δυνάµεις, αποφασίζουν να προστατέψουν τη Σόρµεντ από τον Συνταγµατάρχη και τους ακολούθους του.
Στον αγώνα για το ποιος θα έχει τη Σόρµεντ και ποιος θα βρει πρώτος τον Συνταγµατάρχη για να τον εξοντώσει, θα εµπλακούν πολλοί, όπως η Λεάνδρα, µια σκληροτράχηλη Γιέγκερ που δεν εµπιστεύεται τον Κλάους και την Ηλέκτρα λόγω της φύσης τους, ο Ντάνιελ, ένας αλαζονικός Γιέγκερ που νοιάζεται µόνο για τα λεφτά, ο Διοµήδης, ένας ντετέκτιβ εθισµένος στη δουλειά του, και δυο λυκειόπαιδα, ο Μάρκους και ο Αλ. Το κυνήγι αυτό θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις µυστικών, απάτες, προδοσίες, και ίσως στον θάνατο για µερικούς.
Είναι η πόλη των δαιµόνων αρκετά µεγάλη για όλες αυτές τις ιδιαίτερες προσωπικότητες ή θα επικρατήσει το δίκαιο της πυγµής;
Τίτλος βιβλίου:Η πόλη των δαιμόνων
Υπότιτλος βιβλίου:Βιβλίο 1ο. Η αφύπνιση της αλεπούς
Εκδότης:Εκδόσεις Πηγή
Συντελεστές βιβλίου:Γλαύκου Άλεξ Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606265419
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2022
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες