Η χρήση του παιδικού βιβλίου ''Το μικρό εγώ είμαι εγώ''

Στο Σχολείο, στην Κλινική Πρακτική αλλά και στην οικογένεια
Εκδότης:
Τόπος
Έτος:
2022
ISBN:
9789604994205
Σελίδες:
160
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η χρήση του παιδικού βιβλίου ''Το μικρό εγώ είμαι εγώ''
Τιμή εκδότη:€11,90
Η τιμή μας: €10,71
στο καλάθι
Η χρήση του παιδικού βιβλίου ''Το μικρό εγώ είμαι εγώ''
"Το µικρό Εγώ Είµαι Εγώ", της Αυστριακής συγγραφέως Mira Lobe, είναι ένα από τα πιο αξιόλογα βιβλία της παγκόσµιας παιδικής λογοτεχνίας και έχει ήδη µεταφραστεί σε 12 γλώσσες. Από την ελληνική έκδοσή του, το 2017, έως και σήµερα έχουν υλοποιηθεί πληθώρα δράσεων σε σχολεία και άλλα πλαίσια, οι οποίες αποτέ­λεσαν την έµπνευση για τη δηµιουργία αυτού του εγχειριδίου.

Η έκδοση, που περιλαµβάνει πλούσιο υλικό δραστηριοτήτων και ευφάνταστους τρόπους συνεργασίας µε τα παιδιά, προάγει τον τρόπο που χτίζεται η ατοµική ταυτότητα στις αναπτυξιακά πολύ κρίσιµες φάσεις της προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Σκοπός της έκδοσης είναι η συστηµατική οικοδόµηση της έννοιας του Εαυτού µέσα από ένα υλικό που αφορά την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των διεργασιών διαµόρφωσης της ταυτότητας όλων των µαθητών στο σχολείο. Παράλληλα, όµως, διευκολύνει και τους παιδαγωγικούς χειρισµούς συµπερίληψης παιδιών από διαφορετικά πολιτισµικά περιβάλλοντα ή µε αναπηρίες, ενισχύοντας έτσι την αλληλοαποδοχή.

Περαιτέρω, οι συµβουλευτικοί, σχολικοί και κλινικοί ψυχολόγοι µπορούν να εντάξουν το υλικό στην γκάµα παρεµβάσεων που αφορούν τα παιδιά µε δυσκολίες, ενώ και οι γονείς µπορούν να χρησιµοποιήσουν ιδέες από το παρόν εγχειρίδιο στις κοινές δραστηριότητες µε τα παιδιά τους, µε σκοπό να ενισχύσουν το θετικό κλίµα στις οικογενειακές τους σχέσεις.
Τίτλος βιβλίου:Η χρήση του παιδικού βιβλίου ''Το μικρό εγώ είμαι εγώ''
Υπότιτλος βιβλίου:Στο Σχολείο, στην Κλινική Πρακτική αλλά και στην οικογένεια
Εκδότης:Τόπος
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Καλαντζή - Αζίζι, Αναστασία (Επιμελητής)
ISBN:9789604994205
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2022
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες