Αξιολόγηση του έργου των εκπαιδευτικών

Στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση με σκοπό τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης
Εκδότης:
Γρηγόρη
Έτος:
2024
ISBN:
9789606125188
Σελίδες:
120
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αξιολόγηση του έργου των εκπαιδευτικών
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
Αξιολόγηση του έργου των εκπαιδευτικών
Το έργο αυτό ασχολείται με την κάθε είδους αξιολόγηση που είναι δυνατό να απαιτηθεί για τον κλάδο των εκπαιδευτικών. Η Αξιολόγηση είναι μια λέξη που ¨αβίαστα¨ βγαίνει από τα χείλη όλων των συμπολιτών μας και ανάλογα με τον τομέα στον οποίο αναφέρεται αποκτά και την κατάλληλη βαρύτητα.

Όσον αφορά δε στους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η έννοια αυτή έχει ιδιαίτερη αξία, διότι – θεωρείται δεδομένο – ότι για όλα τα δεινά του εκπαιδευτικού συστήματος ευθύνονται μόνο οι υπηρετούντες σε αυτό. Δεν λαμβάνονται, βέβαια, υπόψη οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορεί η Αξιολόγηση αυτή να έχει επιτυχία στην ανάπτυξη της παιδαγωγικής, συναισθηματικής και πνευματικής εξέλιξης των παιδιών μας.

Οι προϋποθέσεις που απαιτούνται γι΄αυτόν το σκοπό καθώς και οι τρόποι με τους οποίους θα επιτευχθεί παρουσιάζονται εκτενώς σε αυτό το έργο. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στο ¨κύρος¨ που πρέπει να ¨απολαμβάνει¨ ο κάθε εκπαιδευτικός στο χώρο που εργάζεται και προσφέρει τις γνώσεις του και παραδειγματίζει με τη συμπεριφορά του και τη διάθεσή του για προσφορά. Δίνεται επίσης σημασία στις συνθήκες και το περιβάλλον στο οποίο καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Στα περιεχόμενα αναφέρονται οι επί μέρους τομείς οι οποίοι αναλύονται στο έργο με εμβρύθεια και σεβασμό στον εκπαιδευτικό.

Τέλος, είναι κατάθεση γνώσης, εμπειρίας - κατάρτισης με υπεύθυνη και ευαίσθητη προσέγγιση του θέματος, με διερευνητική ματιά και αντικειμενική αποτίμηση των δεδομένων της παιδείας, σήμερα.
Τίτλος βιβλίου:Αξιολόγηση του έργου των εκπαιδευτικών
Υπότιτλος βιβλίου:Στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση με σκοπό τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης
Εκδότης:Γρηγόρη
Συντελεστές βιβλίου:Σφυρής Γεώργιος Θ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606125188
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2024
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες