Διοίκηση διαδικασιών στο διεθνές εμπόριο

Εκδότης:
Δίσιγμα
Έτος:
2022
ISBN:
9786182020715
Σελίδες:
608
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διοίκηση διαδικασιών στο διεθνές εμπόριο
Τιμή εκδότη:€50,00
Η τιμή μας: €45,00
στο καλάθι
Διοίκηση διαδικασιών στο διεθνές εμπόριο
Το διεθνές εμπόριο αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη μιας οικονομίας. Ειδικότερα, ως προς τις επιχειρήσεις ενισχύει την εξωστρέφειά τους και τις βοηθά να ενισχύσουν τη διεθνή ανταγωνιστικότητά τους, δίνοντάς τους διέξοδο σε εναλλακτικές εξαγωγικές αγορές. Το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου στοχεύει να καλύψει όλα τα θέματα που είναι σημαντικά και απασχολούν τα εμπλεκόμενα μέρη σε θέματα διοίκησης των διαδικασιών και λειτουργιών των εξαγωγών και των εισαγωγών εμπορευμάτων. Αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό διοίκησης των διαδικασιών του Διεθνούς Εμπορίου και αφορά τις εξαγωγικές και εισαγωγικές επιχειρήσεις. Οι συγγραφείς αναλύουν όλα τα σχετικά θέματα των διαδικασιών του διεθνούς εμπορίου, εφοδιάζοντας με χρήσιμες γνώσεις αλλά και τεχνογνωσία τον αναγνώστη και τωρινό ή μελλοντικό στέλεχος εξαγωγικών και εισαγωγικών επιχειρήσεων. Το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται στο βιβλίο είναι απλό και η δομή του είναι ξεκάθαρη, βοηθώντας τον αναγνώστη στην εύκολη ανάγνωση και κατανόηση του περιεχομένου του.

Στο βιβλίο περιλαμβάνεται και αναλύεται ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικών με τις εξαγωγικές και εισαγωγικές διαδικασίες, όπως η διοίκηση της διεθνούς εφοδιαστικής αλυσίδας (international supply chain management) και οι διεθνείς υποδομές (international infrastructure), οι μέθοδοι εξαγωγικής εισόδου σε νέες διεθνείς αγορές (international market entry methods), τα έγγραφα του διεθνούς εμπορίου (international commercial documents), οι κανόνες πληρωμών στο διεθνές εμπόριο (terms of payment), οι κανόνες διεθνούς εμπορίου (terms of international trade), τα θέματα μεταφοράς εμπορευμάτων (Χερσαίες, Θαλάσσιες, Αεροπορικές) (International Transportation, Land, Ocean, Air), η διαχείριση του κινδύνου των συναλλαγών στο διεθνές εμπόριο (managing transaction risks), τα εργαλεία χρηματοδότησης των εξαγωγικών επιχειρήσεων (financing tools for export companies) και τα θέματα του διεθνούς μάρκετινγκ (international marketing).

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο κατανόησης των διαδικασιών και της διοίκησης του εξαγωγικού και εισαγωγικού εμπορίου, απαραίτητο για επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, φοιτητές και καθηγητές και γενικότερα για όποιον και όποια ασχολείται ή θέλει να ασχοληθεί επιχειρηματικά ή διδακτικά με το διεθνές εμπόριο.
Τίτλος βιβλίου:Διοίκηση διαδικασιών στο διεθνές εμπόριο
Εκδότης:Δίσιγμα
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Αιγυπτιάδης Απόστολος Α. (Συγγραφέας)
Χατζηδημητρίου Ιωάννης (Συγγραφέας)
Παλταγιάν Γεώργιος (Συγγραφέας)
ISBN:9786182020715
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2022
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εμπόριο, Μεταφορές, Επικοινωνία, Ναυτιλία, Τουρισμός
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες