Το αντίδωρο

Εκδότης:
Brainfood
Έτος:
2022
ISBN:
9786185427658
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το αντίδωρο
Τιμή εκδότη:€12,99
Η τιμή μας: €11,69
στο καλάθι
Το αντίδωρο
Αφού σκέφτομαι θετικά, γιατί μου πάνε όλα στραβά;

Αυτό ΔΕΝ είναι ένα ακόμη βιβλίο αυτοβελτίωσης

Εδώ δεν θα βρείτε τσιτάτα και θέσφατα τεχνικών αυτογνωσίας, δεν θα σας επιβληθεί καμία επίπλαστη, «τοξική θετικότητα», καμία ωραιοποιημένη εικόνα δεν θα σας αποκόψει από την καθημερινή πραγματικότητα. Ετούτο το βιβλίο δεν θα σας διδάξει την ψαλμωδία κάποιας μάντρα για να σας βγάλει από την όποια δύσκολη κατάσταση, δεν θα σας μάθει κάποιο μαγικό τρόπο να κερδίσετε εκατομμύρια στην στιγμή ούτε θα σας δημιουργήσει ενοχές για τα όποια αρνητικά σας συναισθήματα.

Ένα βιβλίο που θα σας διαβεβαιώσει πως «όταν θέλεις κάτι πολύ, το Σύμπαν δεν έχει καμία δουλειά να σας το φέρει».

Η Μαίρη Σπυριδογιαννάκη αφού ασπάστηκε ουκ ολίγες θεωρίες «θετικής σκέψης» και αφού βυθίστηκε σε άλλες τόσες ψευδαισθήσεις αυτοβελτίωσης, έγραψε ένα βιβλίο για το πώς μπορεί κάποιος να αγκαλιάσει την πραγματικότητα, με όλες τις δυσκολίες της και να τη διαχειριστεί μόνος του και ρεαλιστικά. Στο Αντίδωρο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Η Τέχνη της Ζωής, θα βρείτε τον δικό σας τρόπο αντιμετώπισης τόσο των αρνητικών σας συναισθημάτων όσο και όλων εκείνων των καταστάσεων για τις οποίες σας έχουν πείσει πως θα πρέπει να ντρέπεστε όταν εμφανίζονται.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ: Μετουσιώστε τη ζήλια σε εκτίμηση, το άγχος σε ηρεμία, την πικρία σε αποδοχή, αποδεχτείτε την ενοχή ως δώρο και μετατρέψτε την σε λύτρωση ως αντίδωρο.
Τίτλος βιβλίου:Το αντίδωρο
Εκδότης:Brainfood
Συντελεστές βιβλίου:Σπυριδογιαννάκη, Μαίρη (Συγγραφέας)
ISBN:9786185427658
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2022, 1η έκδοση
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες