Επιτυχία από το μηδέν

Στρατηγικές για να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2021
ISBN:
9789606451799
Σελίδες:
200
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Επιτυχία από το μηδέν
Τιμή εκδότη:€13,30
Η τιμή μας: €11,97
στο καλάθι
Επιτυχία από το μηδέν
Υπάρχει άπειρο υλικό που μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με το πώς να επιτύχετε, πώς να κερδίσετε χρήματα, πώς να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και πώς να ενισχύσετε την καριέρα σας. Στις μέρες μας, δεν λείπουν οι άνθρωποι που διδάσκουν τους άλλους πώς να είναι επιτυχημένοι, αλλά η πλειονότητα των ανθρώπων που μελετά αυτό το υλικό δεν οδηγείται συχνά στην επιτυχία.

Ευκαιρίες επιτυχίας μπορεί να σας παρουσιάζονται καθημερινά, αλλά είναι κωδικοποιημένες σε μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνετε. Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να σας διδάξει πώς να μιλάτε άπταιστα τη γλώσσα της επιτυχίας και της ευκαιρίας, ώστε να κατακτήσετε αυτόν τον νέο κόσμο, τον οποίο πλέον θα αντιλαμβάνεστε με πλήρη σαφήνεια.

Το βιβλίο καλύπτει τη δημιουργία πραγματικής επιτυχίας από το μηδέν. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε στην αφετηρία από άποψη γνώσεων, οικονομικής κατάστασης ή εργασιακού επιπέδου. Δεν έχει σημασία αν κηρύξατε πτώχευση χθες. Μάλιστα, το να βρίσκεται κάποιος «στο μηδέν» είναι απολύτως εντάξει επειδή, στην πραγματικότητα, δεν έχει καμία σχέση με το αν θα γίνει επιτυχημένος ή επιτυχημένη. Το σημείο εκκίνησης δεν σημαίνει τίποτα, αρκεί να αναπτύξετε στρατηγική σκέψη και να καλλιεργήσετε την κατάλληλη ψυχολογία που παράγει επιτυχία και ευκαιρίες.

Ο Νικ Ρουίζ έχει κατορθώσει δύο φορές να επιτύχει από το μηδέν: ξεκίνησε στον κλάδο της αγοράς ακινήτων στα τέλη της εφηβείας του και μέχρι τα 25 του είχε δημιουργήσει καθαρή αξία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Η μεγάλη κρίση στην αγορά ακινήτων και η οικονομική ύφεση του 2008 συνέθλιψαν την επιχείρησή του και τελικά τον οδήγησαν σε χρεοκοπία. Αφού έμεινε εντελώς απένταρος για ένα μικρό χρονικό διάστημα, άρχισε γρήγορα να εφαρμόζει τη στρατηγική σκέψη και τη σοφία που είχε αποκτήσει από την πολυετή επιχειρηματική του εμπειρία και ανέκαμψε. Λίγο καιρό μετά την πτώχευση, ήταν σε θέση να ξαναδημιουργήσει πολύ γρήγορα την επιχείρησή του, αρχικά μέσω περιορισμού του εύρους εργασιών. Λόγω της φήμης του για επιτυχία από το μηδέν, τόσο στο ξεκίνημά του αλλά και εκ νέου μετά από πλήρη οικονομική καταστροφή, είναι σε θέση να δείξει πραγματικά στους ανθρώπους πώς να δημιουργήσουν επιτυχία από το μηδέν, ανεξάρτητα από το ποια είναι η αφετηρία τους.

Με αυτό το βιβλίο:

Κατανοούμε την αξία των δοκιμών και των γρήγορων κινήσεων
Λαμβάνουμε υπόψη τους νόμους της οικονομικής ανάπτυξης
Συνειδητοποιούμε ότι δεν υπάρχουν κανόνες
Τίτλος βιβλίου:Επιτυχία από το μηδέν
Υπότιτλος βιβλίου:Στρατηγικές για να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Ruiz Nick (Συγγραφέας)
Σταυροπούλου, Ευαγγελία (Μεταφραστής)
ISBN:9789606451799
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2021
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες