Η κάθοδος των μισανθρώπων

Εκδότης:
Εκδόσεις Πηγή
Έτος:
2021
ISBN:
9789606264276
Σελίδες:
446
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η κάθοδος των μισανθρώπων
Τιμή εκδότη:€18,70
Η τιμή μας: €16,83
στο καλάθι
Η κάθοδος των μισανθρώπων
Οι Θεοί είναι Νεκροί.

Ένα µαύρο σύννεφο εµφανίστηκε στον ουρανό και τους αποτελείωσε µε τους ατσάλινους κεραυνούς του. Μαζί τους πέθανε και η ειρήνη των εκατό γενεών. Τώρα πια, άνθρωποι, γίγαντες και µισάνθρωποι (πλάσµατα µισά κτήνη, µισά άνθρωποι) δεν οφείλουν να τιµούν και να σέβονται ο ένας τον άλλο. Ο πόλεµος ξεσπά όταν δέκα χιλιάδες µισάνθρωποι ορµούν στις χώρες των ανθρώπων διψασµένοι για εκδίκηση. Οι άνθρωποι θα παλέψουν να υπερασπιστούν τη γη τους και οι γίγαντες θα θελήσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, τις Φλέγρες, και να γίνουν κυρίαρχοι του κόσµου.

Όµως ο αγώνας για τη βασιλεία των ουρανών έχει µόλις ξεκινήσει. Οι θεοί είναι νεκροί και οι θρόνοι τους παραµένουν αδειανοί, περιµένοντας άξια και δίκαια πλάσµατα να καθίσουν πάνω τους.

Η «Κάθοδος των Μισανθρώπων» είναι ένα µυθιστόρηµα της λογοτεχνίας του φανταστικού µε χαρακτήρες και πλάσµατα της ελληνικής µυθολογίας. Μια απόπειρα να διαβάσουµε ξανά την ελληνική µυθολογία, µε τη µορφή σύγχρονου µυθιστορήµατος, γεµάτου ίντριγκες, ανατροπές και δράση.
Τίτλος βιβλίου:Η κάθοδος των μισανθρώπων
Εκδότης:Εκδόσεις Πηγή
Συντελεστές βιβλίου:Λιάµης Δανιήλ (Συγγραφέας)
ISBN:9789606264276
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2021
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες