Το Γενέθλιον της Θεοτόκου

Εκδότης:
Σαΐτης
Έτος:
2021
ISBN:
9789604874347
Σελίδες:
40
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το Γενέθλιον της Θεοτόκου
Τιμή εκδότη:€2,75
Η τιμή μας: €2,48
στο καλάθι
Το Γενέθλιον της Θεοτόκου
Με τη νέα Σειρά «Ερμηνευτικά Ιερών Κειμένων» ο συγγραφέας Πρωτοπρ. Σπυρίδων Λόντος, υποψ. Διδάκτωρ Θεολογίας, στοχεύει να μεταλαμπαδεύσει σε όλους την κρυμμένη θεολογική και νοηματική πληρότητα κειμένων της Αγίας Γραφής και ειδικότερα αυτών που χρησιμοποιούνται στη λατρευτική ζωή της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.
Έτσι, εξηγούνται ακροθιγώς επιλεγμένα βιβλικά αναγνώσματα και ο άνθρωπος γίνεται μέτοχος των μυστηρίων του Αγίου Πνεύματος. Τα κείμενα συνοδευόμενα με την ερμηνεία τους γίνονται πιο προσιτά στο αναγνωστικό κοινό. Έκδοση πλήρως έγχρωμη.

Το τρίτο βιβλίο της Σειράς «Ερµηνευτικά Ιερών Κειµένων» έχει τίτλο «Το Γενέθλιον της Θεοτόκου». Σε αυτό, ο συγγραφέας Πρωτοπρ. Σπυρίδων Λόντος, υποψ. Διδάκτωρ Θεολογίας, παραθέτει τα βιβλικά αναγνώσµατα του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θ. Λειτουργίας της Θεοµητορικής εορτής στο πρωτότυπο βιβλικό κείµενο καθώς και σε µετάφραση στα νέα ελληνικά. Επιχειρείται µία ερµηνευτική προσέγγιση στο περιεχόµενό τους µέ βάση τα αγιογραφικά κείµενα, ώστε να γίνουν πιο κατανοητά από όλους.
Τίτλος βιβλίου:Το Γενέθλιον της Θεοτόκου
Εκδότης:Σαΐτης
Συντελεστές βιβλίου:Λόντος Σπυρίδων Ν. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604874347
Σειρά εκδότη:Ερμηνευτικά Ιερών Κειμένων
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2021
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες