Η αξιοποίηση των τεχνών στις επιστήμες αγωγής και υγείας

Εκδότης:
Γράφημα
Έτος:
2021
ISBN:
9786185494506
Σελίδες:
190
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η αξιοποίηση των τεχνών στις επιστήμες αγωγής και υγείας
Τιμή εκδότη:€14,84
Η τιμή μας: €13,36
Η αξιοποίηση των τεχνών στις επιστήμες αγωγής και υγείας
Η συμβολή των Εικαστικών Τεχνών στην Ολόπλευρη Ανάπτυξη του Παιδιού τις καθιστά ένα πολύτιμο πολιτισμικό εργαλείο στα χέρια των εξειδικευμένων επαγγελματιών που έχουν ως έργο τους την αγωγή, την εκπαίδευση, την εξάσκηση ή τη θεραπεία των παιδιών. Ιατροί, Ψυχολόγοι, Εκπαιδευτικοί, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Φυσικοθεραπευτές, Κοινωνικοί Λειτουργοί κ.ά. μπορούν να προσεγγίσουν τις ιδιαίτερες ψυχοσωματικές ανάγκες των παιδιών δια μέσου της Τέχνης.

Οι Εικαστικές Δραστηριότητες κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παιδιών και αποτελούν ευχάριστα κίνητρα για ανακαλύψεις, διερευνήσεις, πειραματισμούς, εξασκήσεις και εκπαιδεύσεις σε ποικίλα πεδία και περιπτώσεις. Ταυτόχρονα, απελευθερώνουν τα παιδιά, τα οποία εκφράζονται αβίαστα και ανεπιτήδευτα, αποβάλουν το άγχος της κριτικής, αποκτούν αυτοπεποίθηση και εξασκούνται καλλιεργώντας συνάμα και την αισθητική τους παιδεία.

Οι Εικαστικές Τέχνες προτείνουν μια εναλλακτική λύση σε όσους ενδιαφέρονται όχι μόνο για τα εκπαιδευτικά, διαγνωστικά ή θεραπευτικά αποτελέσματα μιας δράσης, αλλά και για τη διαδικασία, η οποία θα προσφέρει στα παιδιά ευχάριστες και δημιουργικές εμπειρίες.
Τίτλος βιβλίου:Η αξιοποίηση των τεχνών στις επιστήμες αγωγής και υγείας
Εκδότης:Γράφημα
Συντελεστές βιβλίου:Κωτσαλίδου Δόξα (Συγγραφέας)
ISBN:9786185494506
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2021
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες