Έλληνες Κύπριοι αθεράπευτοι

Εκδότης:
Γερμανός
Έτος:
2021
ISBN:
9786185389314
Σελίδες:
520
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έλληνες Κύπριοι αθεράπευτοι
Τιμή εκδότη:€26,50
Η τιμή μας: €23,85
Έλληνες Κύπριοι αθεράπευτοι
Μέσα από τις σελίδες αυτής της έκδοσης, ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία, να γνωρίσει ένα μεγάλο και ξεχωριστό κομμάτι της Ιστορίας μας, που η ελληνική πολιτεία (το κράτος των Αθηνών για την ακρίβεια) φρόντισε έντεχνα και φροντίζει ακόμη και σήμερα να κρατά στο σκοτάδι.
Τα γεγονότα που περιγράφονται είναι όλα αληθινά. Ιστορίες παραμυθένιες, που δεν είναι παραμύθια, ιστορίες για γενναίους, που χρόνια τώρα χόλιαζαν στα «αποκαΐδια της λήθης» και της ασθενούς εθνικής μνήμης μας. Ανεπανάληπτες ιστορίες δόξας αυτών που ψάχνοντας για τη λευτεριά είχαν παρέα μόνη, βουνά και ρεματιές. Ιστορίες σαν σκιές, κραυγές άναρθρες, ένα διαρκές σφυροκόπημα των ανδρειωμένων που οριοθετούν την πορεία μας. Ιστορίες άγνωστες στους πολλούς, που απαραίτητα πρέπει να μελετήσουμε και να προβάλουμε, για να διδαχθούμε από αυτές, κι όχι να αιθεροβατούμε, αφού οι καιροί «ου μενετοί».
Ιστορικές στιγμές, που άρχισαν να γράφονται από τότε που η Κύπρος αποπνέει ελληνικότητα, καθώς οι Δωριείς, οι Μηκυναίοι, οι Αχαιοί και άλλοι Έλληνες εξελλήνιζαν το νησί, έως και τις μέρες μας, σε έναν αέναο αγώνα λευτεριάς. Ιστορίες που γράφτηκαν από εκείνους, «όπου στη ζωή των όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Ποτέ από το χρέος μη κινούντες». Ιστορίες άγνωστες, δυστυχώς, στο ευρύ κοινό.
Τίτλος βιβλίου:Έλληνες Κύπριοι αθεράπευτοι
Εκδότης:Γερμανός
Συντελεστές βιβλίου:Αυγουστή Αυγουστίνος (Ντίνος) Χ. (Συγγραφέας)
ISBN:9786185389314
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2021
Κατηγορίες:Ιστορία > Ελληνική Ιστορία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες