Κινητικός έλεγχος και κινητική μάθηση

Με συμπεριφορική προσέγγιση
Εκδότης:
Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος:
2020
ISBN:
9789600235227
Σελίδες:
684
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κινητικός έλεγχος και κινητική μάθηση
Τιμή εκδότη:€58,30
Η τιμή μας: €52,47
στο καλάθι
Κινητικός έλεγχος και κινητική μάθηση
Το βιβλίο Κινητικός έλεγχος και κινητική μάθηση – Μια συμπεριφορική προσέγγιση (6η αμερικανική έκδοση) επικεντρώνεται στην παρατηρήσιμη κινητική συμπεριφορά, στους πολυάριθμους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα της κίνησης, καθώς και στον τρόπο απόκτησης των κινητικών δεξιοτήτων. Το σύγγραμμα εξετάζει τις γνωστικές, εμβιομηχανικές και νευρολογικές διεργασίες, καθώς και τις διεργασίες κινήτρων των σύνθετων κινητικών συμπεριφορών, με τις οποίες η αρχικά αδέξια ανθρώπινη κίνηση φτάνει προοδευτικά στο υψηλό επίπεδο δεξιότητας, που χαρακτηρίζεται από ροή και ευχέρεια.

Η παρούσα επικαιροποιημένη έκδοση στηρίζεται στις προηγούμενες εκδόσεις, τις οποίες εκπόνησαν ο Richard Schmidt και ο Timothy Lee. Οι τρεις νέοι συγγραφείς –όλοι διακεκριμένοι επιστήμονες– συνεισφέρουν εύρος και βάθος γνώσης, μεταξύ άλλων σχετικά με τις σύγχρονες κατευθύνσεις στο πεδίο του κινητικού ελέγχου και της κινητικής μάθησης. Το περιεχόμενο του βιβλίου έχει αναθεωρηθεί σημαντικά, ώστε να ανταποκρίνεται στα νεότερα ερευνητικά στοιχεία και στις νέες κατευθύνσεις του πεδίου.

Η έκτη αμερικανική έκδοση πραγματεύεται νέα θέματα, όπως ο ύπνος και η κινητική μνήμη, ο ρόλος της όρασης, οι οπτικές πλάνες και οι κινήσεις της άκρας χειρός προς έναν στόχο, η θεωρία OPTIMAL για την κινητική μάθηση, η νευροεπιστήμη της μάθησης και άλλα.
Τίτλος βιβλίου:Κινητικός έλεγχος και κινητική μάθηση
Υπότιτλος βιβλίου:Με συμπεριφορική προσέγγιση
Εκδότης:Εκδόσεις Παπαζήση
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Εκκεκάκη, Λίζα (Μεταφραστής)
Σταύρου Νεκτάριος (Επιμελητής)
ISBN:9789600235227
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2020
Κατηγορίες:Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες