Η μυρμήγκω και άλλα κλιμακωτά παραμύθια

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2021
ISBN:
9789601683683
Σελίδες:
64
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η μυρμήγκω και άλλα κλιμακωτά παραμύθια
Τιμή εκδότη:€9,70
Η τιμή μας: €8,73
στο καλάθι
Η μυρμήγκω και άλλα κλιμακωτά παραμύθια
Δρόμο παίρνει, δρόμο αφήνει η μυρμήγκω για να σώσει το μυρμηγκάκι της που κινδυνεύει. Θα ζητήσει βοήθεια από τον βάτραχο, αλλά εκείνος αρνείται να τη βοηθήσει, οπότε η μυρμήγκω θα ζητήσει από το φίδι να φάει τον βάτραχο που δεν τη βοηθάει, αλλά και αυτό της αρνείται τη βοήθεια, οπότε θα πάει στον γητευτή για να του ζητήσει να γητέψει το φίδι, που δε δέχεται να φάει τον βάτραχο, που δεν τη βοηθάει να σώσει το μυρμηγκάκι της...
Θα χρειαστεί να πάει και σε πολλούς ακόμη η μυρμήγκω μέχρι να τα καταφέρει. Με τον ίδιο τρόπο, άνθρωποι και ζώα προσπαθούν να πετύχουν τον στόχο τους σε αυτή την απολαυστική συλλογή από δώδεκα κλιμακωτά παραμύθια που χαρακτηρίζονται από χιούμορ, ρυθμό και επαναλαμβανόμενο σενάριο.
Μια συλλογή παραμυθιών που θα ενθουσιάσει παιδιά και γονείς με τον χαρούμενο ρυθμό των αφηγήσεων και την πλούσια εικονοποιία τους, αλλά και τους εκπαιδευτικούς, που θα βρουν ένα χρήσιμο παιδαγωγικό εργαλείο για την καλλιέργεια της προσωπικότητας και της σκέψης με την αξιοποίηση των σπουδαίων εννοιών που κρύβονται πίσω από τις λιτές ιστορίες.
Τίτλος βιβλίου:Η μυρμήγκω και άλλα κλιμακωτά παραμύθια
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Σέργη, Γιάννα Β. (Συγγραφέας)
Κουτσογιάννης Βασίλης (Εικονογράφος)
ISBN:9789601683683
Σειρά εκδότη:Παιδική/Νεανική Λογοτεχνία - Λαϊκά Παραμύθια
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2021
Ηλικίες:4+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες