Αλλάξτε τη ζωή σας σε 7 ημέρες

Εκδότης:
Αλκυών
Έτος:
2008
ISBN:
9789603261483
Σελίδες:
272
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αλλάξτε τη ζωή σας σε 7 ημέρες
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
στο καλάθι
Αλλάξτε τη ζωή σας σε 7 ημέρες
Οι περισσότεροι άνθρωποι θυμούνται εποχές που η ζωή τους άλλαξε μέσα σε λίγες στιγμές. Τις επόμενες επτά ημέρες θα βιώσετε δεκάδες τέτοιες στιγμές και οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν στη ζωή σας θα επηρεάσουν θετικά την ευτυχία σας, την επιτυχία σας και την ευημερία σας για πολλά χρόνια!

Ο Paul McKenna ήταν ένας επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός, όταν συνειδητοποίησε πως, παρά τα επιτεύγματά του, δεν ήταν ούτε τόσο ευτυχισμένος, ούτε τόσο ολοκληρωμένος, όσο θα ήθελε. Μελετώντας τους πιο επιτυχημένους και αποτελεσματικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανακάλυψε, ότι η επιτυχία και η ευτυχία δεν είναι τυχαία περιστατικά που συμβαίνουν μόνο σε ορισμένους ανθρώπους και όχι σε άλλους. Καθώς εφάρμοζε τα όσα είχε μάθει, μεταμόρφωσε εντυπωσιακά τον εαυτό του και τη ζωή του, εξασφαλίζοντας οικονομική ελευθερία, διεθνή επιτυχία και μια διαρκώς αυξανόμενη αίσθηση ευημερίας.

Τώρα, ο Paul McKenna, απόσταξε αυτές τις βασικές στρατηγικές και τεχνικές των σούπερ επιτυχημένων, για να σας προσφέρει μια συναρπαστική αλλαγή ζωής, που θα σας βοηθήσει να σκέφτεστε και να ενεργείτε πιο θετικά και πιο σίγουρα, βελτιώνοντας σημαντικά τη ζωή σας μέσα σε μία μόλις βδομάδα.

- Θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα και να γίνετε πιο επιτυχημένος;
- Θέλετε να έχετε περισσότερη ενεργητικότητα και να νιώθετε πιο ευτυχής κάθε ημέρα;
- Θέλετε να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή των ονείρων σας;

Μέσα σε επτά, μόλις, ημέρες θα μάθετε πώς να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και να λειτουργείτε το μυαλό σας - για να αποκτήσετε απόλυτη αυτοπεποίθηση και να γίνετε το άτομο που θέλετε πραγματικά να γίνετε!
Τίτλος βιβλίου:Αλλάξτε τη ζωή σας σε 7 ημέρες
Τίτλος πρωτότυπου:Change Your Life in 7 Days
Εκδότης:Αλκυών
Συντελεστές βιβλίου:McKenna, Paul (Συγγραφέας)
Κωνσταντέα, Σαμάνθα (Μεταφραστής)
ISBN:9789603261483
Σειρά εκδότη:Αυτοβελτίωση - Επιτυχία
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2008
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες