Το ιπποφαές και η καλλιέργιά του

Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
2012
Σελίδες:
254
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το ιπποφαές και η καλλιέργιά του
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €24,00
Το ιπποφαές και η καλλιέργιά του
Το ενδιαφέρον για το φυτό κοντεύει να φθάσει στα όρια του πανικού. Όσοι μαθαίνουν για το φυτό και τις εξαιρετικές διατροφικές και φαρμακευτικές του ιδιότητες, σπεύδουν να αναζητήσουν φυτώρια και να εξασφαλίσουν φυτά χωρίς καμιά απολύτως γνώση για το φυτό. Αν πρόκειται για λίγα φυτά, το εγχείρημα δεν εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους. Θα μάθει κανείς, καθώς τα φυτά μεγαλώνουν και τα λάθη θα έχουν πολύ μικρό τίμημα. Αν όμως πρόκειται για φυτεία με εμπορικούς σκοπούς, τα οικονομικά μεγέθη δεν είναι αμελητέα. Ιδιαίτερα σε αυτήν την περίοδο της μεγάλης κρίσης και όταν μάλιστα οι επενδυτές είναι γεωργοί που έχουν τη γεωργία ως αποκλειστική τους απασχόληση.

Και σε αυτήν την καλλιέργεια θα γίνει όπως και σε πολλές άλλες που έκαναν την εμφάνισή τους στη χώρα μας. Οι πρώτοι που θα την υιοθετήσουν θα είναι άτομα εκτός γεωργίας που αγαπούν όμως τη
γεωργία και έχουν κάποια οικονομική άνεση. Θα έλεγα πως αν διαθέτετε σήμερα 3.000 ευρώ και δεν σας πειράζει αν τα χάσετε, μπορείτε να αναλάβετε το ρίσκο της νέας καλλιέργειας και κοντά σε εσάς να αποκτήσουμε και εμείς τις αναγκαίες γνώσεις επί του Ελληνικού εδάφους για τη νέα καλλιέργεια!
Τίτλος βιβλίου:Το ιπποφαές και η καλλιέργιά του
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Δαουτόπουλος, Γεώργιος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης: 2012, 2η έκδοση
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Γεωπονία, Βοτανικές Επιστήμες, Ζωολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες