Αιχμάλωτοι των σκέψεων μας

Εφαρμόζοντας το νόημα της ζωής του Βίκτωρ Φρανκλ στην καθημερινότητά μας
Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2020
ISBN:
9786180135619
Σελίδες:
336
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αιχμάλωτοι των σκέψεων μας
Τιμή εκδότη:€16,60
Η τιμή μας: €14,94
στο καλάθι
Αιχμάλωτοι των σκέψεων μας
ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ του παγκόσμιας φήμης ψυχιάτρου Βίκτορ Φρανκλ είναι ένα από τα πιο σημαντικά βιβλία της σύγχρονης εποχής. Η εκπληκτική προσωπική ιστορία του Φρανκλ, ο οποίος κατάφερε να βρει νόημα ανάμεσα στις φρικαλεότητες των στρατοπέδων συγκέντρωσης των Ναζί, έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους. Ο Φρανκλ απέδειξε ότι πάντα έχεις την ελευθερία να επιλέξεις τη στάση σου – και δε χρειάζεται να είσαι αιχμάλωτος των σκέψεών σου.
Ο Δρ. Άλεξ Παττακός, που παρακινήθηκε από τον Φρανκλ να γράψει το Αιχμάλωτοι των Σκέψεών μας, και η Ελέιν Ντάντον, ηγέτιδα στην προσωπική καινοτόμο σκέψη, καταδεικνύουν ότι η σοφία του Φρανκλ μπορεί να βοηθήσει αναγνώστες να βρουν νόημα κάθε στιγμή της ζωής τους. Βασισμένοι στο συνολικό έργο του Φρανκλ, επισημαίνουν επτά βασικές αρχές και δείχνουν πώς μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή ζωή και εργασία.
Η αναθεωρημένη και εμπλουτισμένη αυτή έκδοση περιλαμβάνει νέες ιστορίες, πρακτικές ασκήσεις, εφαρμογές και σκέψεις από το έργο των συγγραφέων στη ΝΟΗΜΑΤΟλογία®. Γιατί, τελικά, όλοι μπορούμε να επωφεληθούμε βάζοντας νόημα στον πυρήνα της ζωής μας, της εργασίας και της κοινωνίας.
Τίτλος βιβλίου:Αιχμάλωτοι των σκέψεων μας
Υπότιτλος βιβλίου:Εφαρμόζοντας το νόημα της ζωής του Βίκτωρ Φρανκλ στην καθημερινότητά μας
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Παττακός, Αλέξανδρος (Συγγραφέας)
Dundon, Elaine (Συγγραφέας)
Σπυριδογιαννάκη, Σέβη (Μεταφραστής)
ISBN:9786180135619
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2020
Κατηγορίες:Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες