Η εποχή των μαγισσών

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2008
ISBN:
9789604509201
Σελίδες:
460
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η εποχή των μαγισσών
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η εποχή των μαγισσών
Ο Γκάμπριελ Μπλακστόουν είναι ένας νεαρός Λονδρέζος. Άνθρωπος της εποχής του, μοντέρνος και μέσα στα πράγματα, εργάζεται σαν χάκερ, αλλά έχει κι ένα ασυνήθιστο ταλέντο: Μπορεί να "μπαίνει" στο μυαλό των άλλων και να παρακολουθεί τις σκέψεις τους. Αποφεύγει να εξασκεί το χάρισμά του -έχει τους λόγους του γι' αυτό. Ώσπου μια πρώην ερωμένη του τον εκλιπαρεί να το χρησιμοποιήσει για να εντοπίσει τον προγονό της, που αγνοείται εδώ και μήνες.

Πριν εξαφανιστεί, ο νεαρός έκανε στενή παρέα με δύο αδελφές. Έτσι ο Γκάμπριελ οδηγείται στην Οικία Μoνκ στο Τσέλσι, ένα σπίτι όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει. Στο καθιστικό πλανιέται το άρωμα των ρόδων, αφρικανικές μάσκες κρέμονται στους τοίχους, ενώ παντού -στις πόρτες, στους τοίχους, ακόμη και στα ταβάνια- κυριαρχεί το μυστηριώδες σύμβολο του σταυρού με τον κύκλο.

Καθώς το καλοκαίρι δίνει τη θέση του σ' έναν κρύο και εχθρικό χειμώνα, το επιβλητικό σπίτι και οι πανέμορφες, αινιγματικές αδελφές Μoνκ σαγηνεύουν όλο και περισσότερο τον Γκάμπριελ. Αλλά ο παράξενος κόσμος τους κρύβει τρομακτικά μυστικά.
Και κάθε φορά που ο Γκάμπριελ προσπαθεί να εισχωρήσει στο μυαλό τους, εκείνες τον τραβούν προς τα κει που θέλουν οι ίδιες. Στο σκοτεινό κέντρο του βασιλείου τους, απ’ όπου ίσως δεν υπάρχει επιστροφή...
Τίτλος βιβλίου:Η εποχή των μαγισσών
Τίτλος πρωτότυπου:The Season of the Witch
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Mostert, Natasha (Συγγραφέας)
Τσιρώνη Έφη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604509201
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες