Παρά πέντε best of

Ανθολόγημα ιδιαιτέρως ευφυές που συγκεντρώνει μερικά από τα καλύτερα χιουμοριστικά κόμικς, δημοσιευμένα (κι αδημοσίευτα) στο "Παρά Πέντε"
Εκδότης:
Παρά Πέντε
Έτος:
2007
ISBN:
9789608920699
Σελίδες:
142
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Παρά πέντε best of
Τιμή εκδότη:€8,50
Η τιμή μας: €7,65
στο καλάθι
Παρά πέντε best of
Ένας τόμος με τα καλύτερα χιουμοριστικά κόμικς του "Παρά πέντε" ή τουλάχιστον μερικά από τα καλύτερα. Στις 150 περίπου σελίδες του συγκεντρώσαμε αγαπημένα κομμάτια, που δεν έπαψαν να μας συγκινούν με τη διεισδυτική, σαρκαστική τους ματιά. Το περιοδικό "Παρά πέντε", στα πάνω από 20 χρόνια ύπαρξης του, δημοσίευσε πραγματικά τους κορυφαίους χιουμορίστες του πλανήτη (και μερικούς μικρότερους). Εδώ, οι παλιοί φίλοι θα ξανασυναντήσουν αγαπημένους σχεδιαστές, και οι νέοι μας φίλοι θ' ανακαλύψουν την απόλαυση του χιούμορ και της σάτιρας, της λυτρωτικής, απολαυστικής, απελευθερωτικής ματιάς πάνω στη γελοιότητα και τον παραλογισμό του κόσμου μας, από σχεδιαστές όπως οι: Reiser, Wolinski, Gotlib, Edika, Quino, Ptiluc, Binet, Lunari, Iva, Larson, Lauzier, Blachon, Franquin...
Τίτλος βιβλίου:Παρά πέντε best of
Υπότιτλος βιβλίου:Ανθολόγημα ιδιαιτέρως ευφυές που συγκεντρώνει μερικά από τα καλύτερα χιουμοριστικά κόμικς, δημοσιευμένα (κι αδημοσίευτα) στο "Παρά Πέντε"
Εκδότης:Παρά Πέντε
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Μπαζίνας, Γιώργος (Επιμελητής)
Μπαζίνας, Γιώργος (Ανθολόγος)
ISBN:9789608920699
Σειρά εκδότη:Χιούμος και Κόμικς από τους Καλύτερους
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2007
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Χιούμορ - Σάτυρα > Κόμικς
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες