Αγαπημένο μου μπορντέλο

Οι "δούλες" του ιερού
Εκδότης:
Jemma Press
Έτος:
2020
ISBN:
9786185116811
Σελίδες:
240
Αγαπημένο μου μπορντέλο
Τιμή εκδότη:€15,95
Η τιμή μας: €14,36
στο καλάθι
Αγαπημένο μου μπορντέλο
"Το βιβλίο που βλέπετε είναι το αποτέλεσμα μιας σπάνιας πνευματικής "συνουσίας". Ένας συγκερασμός της πολυετούς δημοσιογραφικής σπουδής και έρευνας της Έλενας Μοσχίδη με τον μοναδικά ερωτικό και ενίοτε σοκαριστικό αισθησιασμό που αποπνέουν οι ζωγραφικοί πίνακες της Έλενας Ναβροζίδου.

Δομικά διττό, το βιβλίο κινείται ανάμεσα στον άξονα των συζητήσεων της δημοσιογράφου με τις γυναίκες της νύχτας σήμερα, ενώ παράλληλα μας ταξιδεύει μέσα από μια εκτενή και εμπεριστατωμένη αναδρομή στο παρελθόν της Ιεράς Δουλείας στην αρχαιότητα και στα πρώτα μπορντέλα στην Ελλάδα και στη Μέση Ανατολή. Ένα ταξίδι με αναφορές στα κείμενα ανήσυχων πνευμάτων - λογοτεχνών και ποιητών, ερωτευμένων με τον μυστηριακό υπόκοσμο της εποχής τους και με την εξιδανικευμένη, γι’ αυτούς, γυναίκα-πόρνη.

Οι δημιουργοί κρυφοκοιτάζουν -και μαζί μ’ εκείνες κι εμείς- πίσω από την κόκκινη κουρτίνα των οίκων ανοχής, στα νυχτοπερπατήματα του πορνικού κόσμου, μέσα από την τέχνη της η κάθε μια, χωρίς απαραίτητα το κείμενο να συμπληρώνει τη ζωγραφική ή το αντίστροφο, παρά μονάχα σε ένα αισθητικά αρμονικό για τον αναγνώστη αποτέλεσμα".
Τίτλος βιβλίου:Αγαπημένο μου μπορντέλο
Υπότιτλος βιβλίου:Οι "δούλες" του ιερού
Εκδότης:Jemma Press
Συντελεστές βιβλίου:Μοσχίδη, Έλενα (Συγγραφέας)
Ναβροζίδου, Έλενα (Ζωγράφος)
ISBN 10:
ISBN 13:
6185116812
9786185116811
Πρώτη έκδοση:Απρίλιος 2020
Κατηγορίες:Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες