Μεγάλη Τεσσαρακοστή

Περιέχει άπασας τας ιεράς Ακολουθίας τας τελούμενας κατ' αυτήν ως και την Θείαν Λειτουργίαν των προηγιασμένων μετά λεπτομερούς τυπικού
Εκδότης:
Εκδόσεις Φως
Έτος:
2005
ISBN:
9789608093218
Σελίδες:
592
Εξώφυλλο:
Δερματόδετο
Μεγάλη Τεσσαρακοστή
Τιμή εκδότη:€16,00
Η τιμή μας: €14,40
Μεγάλη Τεσσαρακοστή
Η έκδοσις του παρόντος βιβλίου, αποβλέπει να βοηθήση κατά πρώτιστον λόγον τους πιστούς και φιλακολούθους Χριστιανούς, εις την παρακολούθησιν και κατανόησιν των θείων νοημάτων, που περιέχουν οι κατανυκτικοί ύμνοι των Ιερών Ακολουθιών της Μ. Τεσσαρακοστής και ιδίως η Θ. Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων και οι κατανυκτικοί Εσπερινοί των Κυριακών.

Αναμφιβόλως οι παρακολουθούντες κατά την περίοδον της Μ. Τεσσαρακοστής τας Ιεράς Ακολουθίας, διά του παρόντος βιβλίου, θα βοηθήσουν εαυτούς εις μίαν πνευματικήν ανάτασιν, διά να μετάσχουν ενσυνειδήτως εις τος Ιεράς Ακολουθίας του Πάθους του Κυρίου κατά την Μ. Εβδομάδα, αλλά και διά να υποδεχθούν ευφροσύνως την λαμπράν ημέραν της Αναστάσεως.

Το παρόν βιβλίον αποτελεί επίσης τον κατάλληλον οδηγόν δια τους Ιερείς και Ιεροψάλτας, επειδή κυρίως περιέχει τας Τυπικάς διατάξεις όλων των περιπτώσεων, καθ' ας τελούνται Ιεροί Ακολουθίαι κατά την Μ. Τεσσαρακοστήν.

(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Μεγάλη Τεσσαρακοστή
Υπότιτλος βιβλίου:Περιέχει άπασας τας ιεράς Ακολουθίας τας τελούμενας κατ' αυτήν ως και την Θείαν Λειτουργίαν των προηγιασμένων μετά λεπτομερούς τυπικού
Εκδότης:Εκδόσεις Φως
ISBN:9789608093218
Σειρά εκδότη:Εκκλησιαστική Βιβλιοθήκη
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες