Φωτοβολταϊκά συστήματα

Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
2019
ISBN:
9789604565283
Σελίδες:
512
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εκτός κυκλοφορίας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Το βιβλίο αυτό καλύπτει όλες τις πλευρές της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τον ήλιο με φωτοβολταϊκά στοιχεία, μιας καθαρής και απόλυτα αξιόπιστης ανανεώσιμης πηγής ενέργειας, με εφαρμογή οπουδήποτε φτάνει ο ήλιος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διδακτικό βιβλίο σε σχετικά μαθήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και ως βιβλίο αναφοράς για Μηχανικούς, σε μελέτες εφαρμογής ενεργειακών εγκαταστάσεων, που περιλαμβάνουν φωτοβολταϊκά.

Παρουσιάζονται και αναλύονται διεξοδικά, με πλήθος επιστημονικών αναφορών, όλα τα θέματα που αφορούν στη φωτοβολταϊκή τεχνολογία, όπως: η ηλιακή ακτινοβολία και οι συλλέκτες της, οι φυσικές αρχές λειτουργίας των ηλιακών κυψελίδων, η τεχνολογία παραγωγής και διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα και τέλος, τα υβριδικά συστήματα, στα οποία συνδυάζονται περισσότερες από μία ανανεώσιμες/συμβατικές πηγές, με ειδική αναφορά στις ανεμογεννήτριες.

Στο κείμενο και τα παραρτήματα ο αναγνώστης βρίσκει πληθώρα λυμένων ασκήσεων, παραδειγμάτων μελετών εφαρμογής, πινάκων και γραφικών παραστάσεων με χρήσιμα δεδομένα.
Τίτλος βιβλίου:Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Φραγκιαδάκης, Ιωάννης Ε. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604565283
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2019
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικολογία-Περιβάλλον
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες