Η μαγεία να είσαι γονιός (Τόμος 1)

Εκδότης:
Μεταίχμιο
Έτος:
2019
ISBN:
9786180319422
Σελίδες:
208
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Η μαγεία να είσαι γονιός
Τιμή εκδότη:€13,30
Η τιμή μας: €11,97
στο καλάθι
Η μαγεία να είσαι γονιός (Τόμος 1)
Πώς θα µεγαλώσετε ανεξάρτητους και ευτυχισµένους ανθρώπους που θα µπορούν να ενσωµατωθούν αρµονικά στην κοινωνία; Τι είναι αυτό που χτίζει την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια; Πώς θα χειριστείτε τα πρωταρχικά συναισθήµατα του παιδιού που αναπόφευκτα θα στραφούν εναντίον σας;
Αυτό το εικονογραφηµένο βιβλίο είναι ένας οδηγός για τις µέρες των διαφορών, µια πρόκληση να τολµήσετε να κοιτάξετε τα δικά σας παιδικά χρόνια. Θα σας δείξει πώς να αποφεύγετε να χάνετε την ψυχραιµία σας και τι να κάνετε όταν γύρω σας επικρατεί ένα χάος. Όµως πάνω απ’ όλα θα σας δείξει πώς να δηµιουργήσετε και να διατηρήσετε τον δεσµό ανάµεσα σε εσάς και το παιδί σας.

Καρπός δεκαετιών έρευνας και πρακτικής εµπειρίας της καταξιωµένης ψυχολόγου και οικογενειακής συµβούλου Hedvig Montgomery, το πρώτο βιβλίο της πεντάτοµης σειράς εξετάζει τον γονεϊκό ρόλο σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού, εστιάζοντας στις προκλήσεις που αντιµετωπίζουν οι γονείς και τις στρατηγικές που µπορούν να υιοθετήσουν ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τη συµπεριφορά του παιδιού τους. Γιατί "οι καλοί γονείς δε γεννιούνται, όµως οι περισσότεροι µπορούν να γίνουν καλοί και, σίγουρα, όλοι µπορούν να γίνουν καλύτεροι".
Τίτλος βιβλίου:Η μαγεία να είσαι γονιός
Εκδότης:Μεταίχμιο
Συντελεστές βιβλίου:Montgomery Hedvig (Συγγραφέας)
Παπαγρηγοράκη, Δέσπω (Μεταφραστής)
Ρασιδάκη, Χριστίνα (Επιμελητής)
ISBN:9786180319422
Σειρά εκδότη:Μεγαλώνοντας Παιδιά Βήμα Βήμα
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2019
Σημείωση:Πρόλογος: Χριστίνα Ρασιδάκη.
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Γονείς και Παιδιά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες