Σωστή διατροφή για καλή υγεία

Τι πρέπει να τρώμε για να αντιμετωπίσουμε τις συνήθεις ασθένειες
Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2019
ISBN:
9789605833213
Σελίδες:
176
Σωστή διατροφή για καλή υγεία
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €11,40
στο καλάθι
Σωστή διατροφή για καλή υγεία
Η σωστή διατροφή είναι η πρώτη γραμμή αντιμετώπισης απέναντι στη νόσο. Μια κατάλληλη δίαιτα μπορεί να σας ανακουφίσει και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πληθώρα παθολογικών καταστάσεων.
Στο καινούργιο βιβλίο της, η Dr Sarah Brewer αποκαλύπτει με απλό και εύληπτο τρόπο ποιες είναι οι τροφές που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καταπολέμηση πενήντα συνήθων παθήσεων, βάσει των αρχών της διατροφολογίας.
Από την υψηλή αρτηριακή πίεση έως το έκζεμα και από την οστεοαρθρίτιδα μέχρι την κατάθλιψη, ανακαλύψτε τι πρέπει -και τι όχι- να τρώτε, ώστε να δώσετε στo σώμα σας την ευκαιρία να καταπολεμήσει τις παθήσεις.
Στο βιβλίο περιλαμβάνονται διατροφικές συμβουλές, βασισμένες στις πιο πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις. Τα κείμενα είναι οργανωμένα ανά πάθηση, ώστε να ανατρέχετε σε αυτά γρήγορα και χωρίς κόπο. Προτείνονται τροφές-κλειδιά προκειμένου να τις ενσωματώσετε στο καθημερινό σας οπλοστάσιο απέναντι στις ασθένειες.
Με γευστικές συνταγές και επιπλέον συμβουλές πάνω σε σημαντικές τροφές που παρέχουν κάθε είδους οφέλη για την υγεία, το βιβλίο "Σωστή διατροφή για καλή υγεία" σάς δείχνει πώς να τρέφεστε για να παραμείνετε υγιείς και χαρούμενοι στο πέρασμα του χρόνου.
Τίτλος βιβλίου:Σωστή διατροφή για καλή υγεία
Υπότιτλος βιβλίου:Τι πρέπει να τρώμε για να αντιμετωπίσουμε τις συνήθεις ασθένειες
Τίτλος πρωτότυπου:Eat Well, Stay Well
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Brewer, Sarah (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:
9605833212
9789605833213
Πρώτη έκδοση:Ιούλιος 2019
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Διατροφή, Διαιτητική
Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες