Το τέρας κι εγώ

Εκδότης:
Μίνωας
Έτος:
2019
ISBN:
9786180211481
Σελίδες:
256
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το τέρας κι εγώ
Τιμή εκδότη:€14,99
Η τιμή μας: €13,49
στο καλάθι
Το τέρας κι εγώ
Ήταν, νομίζω, άνοιξη του 2007, λίγο πριν τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν, όταν μου ζητήθηκε μια συνέντευξη από έναν τηλεοπτικό σταθμό, για να κάνω τον γνωστό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Προς το τέλος της, η παρουσιάστρια άρχισε να πλέκει το εγκώμιό μου, καταλήγοντας: "Πρέπει να αισθάνεστε ευτυχισμένος".

Η αυθόρμητη απάντησή μου μάλλον τη σόκαρε.

"Όχι, αγαπητή μου, δεν αισθάνομαι ευτυχισμένος. Ποτέ δεν ήμουν! Μια ζωή οι φίλοι μου με ρωτούσαν τι έχω, γιατί με έβλεπαν λυπημένο. Όταν όλοι οι άνθρωποι νόμιζαν ότι απολάμβανα τη μεγάλη μου επιτυχία, εγώ πάλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ με το "τέρας" της κατάθλιψης".

Το επιτυχημένο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη, που αφηγείται την ιστορία της σχέσης του με την κατάθλιψη, επανακυκλοφορεί σε αναθεωρημένη και ανανεωμένη έκδοση. Πώς είναι να τα έχεις όλα και να μην έχεις τίποτα; Ένα βιβλίο που βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους και άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την κατάθλιψη στην Ελλάδα.

Νικιέται, όμως, η κατάθλιψη; Ο Σταμάτης Μαλέλης μάς αποδεικνύει ότι το "τέρας" αντιμετωπίζεται. Διαβάστε στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου, στο επόμενο βιβλίο του συγγραφέα, πώς η ζωή αλλάζει όταν βρίσκουμε τη ζωή που ψάχνουμε...
Τίτλος βιβλίου:Το τέρας κι εγώ
Εκδότης:Μίνωας
Συντελεστές βιβλίου:Μαλέλης, Σταμάτης (Συγγραφέας)
ISBN:9786180211481
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2019
Σημείωση:Ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση. Επανέκδοση: "Εκδοτικός Οίκος Α.Α. Λιβάνη", 2012.
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Ψυχοθεραπεία - Ψυχανάλυση
Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες