Φουαγκρά

Μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας
Εκδότης:
ΑΩ Εκδόσεις
Έτος:
2018
ISBN:
9786185363055
Σελίδες:
392
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φουαγκρά
Τιμή εκδότη:€17,00
Η τιμή μας: €15,30
Φουαγκρά
Το "Φουαγκρά" εντάσσεται τυπικά στην Επιστημονική Φαντασία, εστιάζεται όμως στα προβλήματα των ανθρώπων, οι οποίοι, μετά την κατάκτηση της Γης από εξωγήινους υπερανθρώπους, πάσχουν και δρουν υπό συνθήκες ασφυκτικά καταπιεστικές. Σ' αυτό το σκληρό περιβάλλον, τα ανθρώπινα προβλήματα οξύνονται, μεγεθύνονται και γίνονται εμφανέστερα. Το κείμενο βρίθει από παρεκβάσεις σε φιλολογικά, πολιτικά, θρησκευτικά και ποικίλα άλλα θέματα. Το μυθιστόρημα απευθύνεται όχι αποκλειστικά στους λάτρεις της περιπέτειας, αλλά και σε ένα ευρύτερο, καλλιεργημένο κοινό, που νοιάζεται για το μέλλον τού Ανθρώπου.

Ενδεικτικό απόσπασμα:
"Χθες Τρίτη, κατά τις δέκα το πρωί, με κάλεσε ο Τάσος και μου ανέθεσε μια "δουλίτσα", που όμως για μένα αποδείχτηκε πολύ σημαντική - τι λέω τώρα; συν-τα-ρα-κτι-κή. Μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια, συνάντησα την αδερφή μου τη Ρίτα, που δεν ήξερα καν ότι ζει. Βρεθήκαμε όμως κάτω από φοβερά δύσκολες συνθήκες, με μένα να παίζω ένα ρόλο απεχθή, απεχθέστατο, που δυστυχώς μού είχε ανατεθεί ως καθήκον αναπόδραστο. Έτσι πάντως ξεκίνησαν κάποιες αποκαλύψεις πολύ ενδιαφέρουσες, μπορεί και εξελίξεις καταπληκτικές (αυτό μένει να το δούμε).

Αλλά ας βάλουμε τα γεγονότα σε μια σειρά. Για διάφορους λόγους, από τη γειτονική "Φάρμα Πολλαπλασιασμού Πάρκου Τρίτση", έπρεπε να μεταφερθούν με μετάθεση, δυο Μανάδες σε Φάρμα Γαλακτοκομίας, και μία σε Φάρμα Φουαγκρά. Κάποια άλλη έπρεπε να παραδοθεί στο Τμήμα Ανθρωποφυλακής (Α/Φ) Αγίων Αναργύρων, για να τιμωρηθεί με σταύρωση "προς παραδειγματισμόν". Τέτοιες μεταφορές δεν είναι κάτι το εντελώς ασυνήθιστο. Αποφασίζονται από τον Γλιξ Επόπτη της Φάρμας, ο οποίος τις συμφωνεί με τους αντίστοιχους Επόπτες (Γλιξ πάντα) των τόπων υποδοχής. Χρειάζεται σίγουρα και κάποια έγκριση από την Περιφέρεια, (ή τις Περιφέρειες) - δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία, οι Γλιξ τα κανονίζουν αυτά, και εντέλλονται οι ανθρώπινες Υπηρεσίες να υλοποιήσουν τις αποφάσεις τους."
Τίτλος βιβλίου:Φουαγκρά
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας
Εκδότης:ΑΩ Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Φύσσας, Πανταζής Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9786185363055
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2018, 1η έκδοση
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες