Ηρεμία

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2018
ISBN:
9789601678108
Σελίδες:
174
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ηρεμία
Τιμή εκδότη:€9,70
Η τιμή μας: €8,73
στο καλάθι
Ηρεμία
Ελάχιστες δεξιότητες είναι τόσο παραµεληµένες, αλλά και τόσο σηµαντικές, όσο η ικανότητά µας να παραµένουµε ήρεµοι. Οι χειρότερες αποφάσεις και συµπεριφορές µας οφείλονται σχεδόν πάντα στην απώλεια της ηρεµίας µας - και στην καταβύθισή µας στο άγχος και στην ταραχή. Παραδόξως, αλλά ευτυχώς, µπορούµε να εξασκούµε και να βελτιώνουµε την ικανότητά µας να παραµένουµε ήρεµοι. Μπορούµε να εκπαιδεύσουµε τον εαυτό µας µέσω της σκέψης και έτσι να αλλάξουµε δραστικά την αντίδρασή µας σε ό,τι καθηµερινά µας ενοχλεί.

Το βιβλίο αυτό ρίχνει φως στις αιτίες για τις µεγαλύτερες αγωνίες µας και παρουσιάζει µια σειρά από πειστικά, και µερικές φορές διασκεδαστικά, επιχειρήµατα, µε τα οποία µπορούµε να θωρακιστούµε απέναντι στον πανικό.


Το Σχολείο της Ζωής είναι αφιερωµένο στη διερεύνηση των µεγάλων ερωτηµάτων της ζωής. Δε διαθέτουµε όλες τις απαντήσεις, µπορούµε όµως να στρέψουµε την προσοχή σας προς µια ποικιλία χρήσιµων ιδεών -από τη φιλοσοφία ως τη λογοτεχνία, από την ψυχολογία ως τις εικαστικές τέχνες- οι οποίες εγγυηµένα εµψυχώνουν, προκαλούν, καλλιεργούν και παρηγορούν.
Τίτλος βιβλίου:Ηρεμία
Τίτλος πρωτότυπου:Calm
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Φιλιππάτος, Άγγελος (Μεταφραστής)
ISBN:9789601678108
Σειρά εκδότη:Λογοτεχνικά Δοκίμια
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2018
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες