Naruto: Οι δοκιμασίες των Νίντζα (τ.1)

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2008
ISBN:
9789603066415
Σελίδες:
192
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Naruto: Οι δοκιμασίες των Νίντζα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Naruto: Οι δοκιμασίες των Νίντζα (τ.1)
Ο πιο διάσημος ninja στον κόσμο!
Η κορυφαία σειρά manga του Shonen Jump επιτέλους και στην Ελλάδα!

Ο Ουζουμάκι Ναρούτο είναι ένα δωδεκάχρονο ορφανό αγόρι, ένας εκπαιδευόμενος νίντζα, με δίψα για προσοχή και κλίση στις σκανδαλιές. Τα καμώματά του δοκιμάζουν την υπομονή του δασκάλου του Κακάσι κι εξάπτουν τους συντρόφους του, αλλά o Ναρούτο έχει βάλει στόχο να γίνει ο σπουδαιότερος νίντζα του χωριού Κονοχαγκακούρε!
Έτσι, ο γκαφατζής, αλλά ειλικρινής και με ευγενική ψυχή, ήρωάς μας δε σταματάει να κάνει πλάκες και να σκαρώνει φάρσες, αναστατώνοντας τους κατοίκους του χωριού του -και όχι μόνο-, ξεπληρώνοντάς τους την έλλειψη προσοχής που του έδειχναν όλα αυτά τα χρόνια.
Σύντομα, όμως, ο ανέμελος καιρός στην ακαδημία των νίντζα τελειώνει κι αρχίζει η ουσιαστική εκπαίδευση και οι αποστολές, που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον εαυτό του και την πραγματικότητα, η οποία δεν είναι τόσο ρόδινη όσο την φανταζόταν. Παρ’ όλες τις δυσκολίες του "επαγγέλματός" του, τις τριβές με τα άλλα δύο μέλη της ομάδας του -την πανέξυπνη Σακούρα και τον λιγομίλητο Σάσουκε-, καθώς και τους αυστηρούς αλλά και γραφικούς δασκάλους του, ο ήρωάς μας παραμένει ένα νεαρό αγόρι, χειμαρρώδης στις αντιδράσεις του και απρόβλεπτος στις εμπνεύσεις του.

Αυτό, όμως, που δεν ξέρει ούτε ο ίδιος ο Ναρούτο, αλλά ούτε και οι συμμαθητές του, είναι ότι μέσα του κρύβεται μια τρομερή δύναμη...

To Naruto ξεκίνησε να εκδίδεται το 1999 στο γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό Shonen Jump και γνώρισε γρήγορα την επιτυχία και την αναγνώριση. Ο Masashi Kishimoto προσέθεσε μια μοντέρνα νότα στον κόσμο των ιαπώνων νίντζα, κάνοντας το Naruto μια από τις πιο διάσημες σειρές στην Ιαπωνία. Με εκατομμύρια πωλήσεων παγκοσμίως, το 2006 βραβεύτηκε με το Quill Award Καλύτερου Graphic Novel - το πρώτο manga που αποσπά μια τέτοια διάκριση.
Τίτλος βιβλίου:Naruto: Οι δοκιμασίες των Νίντζα
Τίτλος πρωτότυπου:Naruto, vol. 1
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Kishimoto, Masashi (Συγγραφέας)
Akemi, Kasahara (Μεταφραστής)
Kishimoto, Masashi (Εικονογράφος)
ISBN:9789603066415
Σειρά εκδότη:Naruto
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2008
Τόμος:1
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Χιούμορ - Σάτυρα > Κόμικς
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες