Πόλη της ουράνιας φωτιάς (τ.6)

Εκδότης:
Πλατύπους
Έτος:
2014
ISBN:
9786185069100
Σελίδες:
860
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πόλη της ουράνιας φωτιάς
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πόλη της ουράνιας φωτιάς (τ.6)
Στο συναρπαστικό και πολυαναμενόμενο τελευταίο βιβλίο της βραβευμένης σειράς Θανάσιμα Εργαλεία, η Κλέρι και οι φίλοι της πολεμάνε το μεγαλύτερο κακό που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: τον ίδιο τον αδελφό της Κλέρι.
Ο Σεμπάστιαν Μόργκενστερν είναι σε δράση, στρέφοντας συστηματικά τον ένα Κυνηγό εναντίον του άλλου. Με τη χρήση του Δαιμονικού Κυπέλλου, μετατρέπει τους Κυνηγούς σε εφιαλτικά πλάσματα, διαλύοντας οικογένειες και αγαπημένους, καθώς οι τάξεις του Σκοτεινού στρατού του αυξάνονται.
Οι απειλούμενοι Κυνηγοί αποσύρονται στην Άιντρις – αλλά ούτε οι διάσημοι δαιμονικοί πύργοι του Αλικάντε δεν είναι σε θέση να κρατήσουν τον Σεμπάστιαν μακριά. Και με τους Νεφιλίμ παγιδευμένους στην Άιντρις, ποιος θα προστατεύσει τον κόσμο από τους δαίμονες;
Όταν μία από τις μεγαλύτερες προδοσίες στην ιστορία των Νεφιλίμ αποκαλύπτεται, η Κλέρι, ο Τζέις, η Ίζαμπελ, ο Σάιμον και ο Άλεκ πρέπει να κινηθούν – ακόμα κι αν το ταξίδι τους τούς οδηγήσει βαθιά στα βασίλεια των δαιμόνων, όπου δεν έχει πατήσει κανένας Κυνηγός πριν, και από όπου κανένας άνθρωπος δεν έχει επιστρέψει ποτέ…
Η αγάπη θα θυσιαστεί και ζωές θα χαθούν σε αυτή τη μάχη που θα κρίνει τη σωτηρία του κόσμου, στο συγκλονιστικό φινάλε της κλασικής πλέον σειράς φαντασίας Θανάσιμα Εργαλεία!
Τίτλος βιβλίου:Πόλη της ουράνιας φωτιάς
Τίτλος πρωτότυπου:City of heavenly fire
Εκδότης:Πλατύπους
Συντελεστές βιβλίου:Clare, Cassandra (Συγγραφέας)
ISBN:9786185069100
Σειρά εκδότη:Θανάσιμα εργαλεία
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες