Rurouni Kenshin: Η ρομαντική ιστορία του ξιφομάχου της εποχής Μέιτζι (τ.1)

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2008
ISBN:
9789603066422
Σελίδες:
208
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Rurouni Kenshin: Η ρομαντική ιστορία του ξιφομάχου της εποχής Μέιτζι
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Rurouni Kenshin: Η ρομαντική ιστορία του ξιφομάχου της εποχής Μέιτζι (τ.1)
Ο Χίμουρα Κένσιν, δεινός ξιφομάχος, θλιμμένος από τις αμέτρητες ζωές που πήρε κατά το παρελθόν, αγωνίζεται τώρα για να προστατεύσει όσους βρίσκονται σε ανάγκη.
Τοποθετημένο στην Ιαπωνία στα τέλη του 19ου αιώνα, το Rurouni Kenshin ζωντανεύει αυτή την αξιοπρόσεκτη περίοδο ιαπωνικής ιστορίας. Η Παλινόρθωση Meiji έχει ολοκληρωθεί και το φεουδαρχικό σύστημα που χώριζε τις τάξεις έχει πια εξαφανιστεί. Διά νόμου, οι σαμουράι πρέπει να παραδώσουν τα σπαθιά τους - σύμβολο της παραδοσιακής τους δύναμης - αλλά κάποιοι ακόμα αντιστέκονται στους καιρούς που αλλάζουν. Ο Χίμουρα Κένσιν, κάποτε ένας αδίστακτος εκτελεστής (ή χιτόκιρι), αγωνίζεται τώρα να προστατεύσει όσους τον έχουν ανάγκη.

Τόμος 1: Η ρομαντική ιστορία του ξιφομάχου της εποχής Μέιτζι

Πριν από 140 χρόνια στο Κιότο, με τον ερχομό των Αμερικάνικων «Μαύρων Πλοίων», ήρθε στο προσκήνιο ένας μαχητής, ο οποίος σωριάζοντας πολεμιστές με το αιματοβαμμένο του σπαθί, πήρε το όνομα Χιτόκιρι, ο φονιάς! Η φονική του λεπίδα συνέβαλλε στην κατάλυση της ταραγμένης περιόδου Μπακουμάτσου και εισήγαγε την εποχή των μεταρρυθμίσεων, που έμεινε γνωστή ως Μέιτζι. Μετά απ' αυτό, εξαφανίστηκε και με την πάροδο των χρόνων, έγινε θρύλος...

Έχοντας γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και ως anime, το Rurouni Kenshin είναι πολύ δημοφιλές στους αναγνώστες του, χάρη στα ακριβή ιστορικά στοιχεία, τις εκπληκτικές μάχες και φυσικά, στο ρομαντικό χαρακτήρα του. Η «Ρομαντική ιστορία του ξιφομάχου του Μέιτζι» ξεκινάει στον πρώτο αυτόν τόμο, από την Anubis Manga.
Τίτλος βιβλίου:Rurouni Kenshin: Η ρομαντική ιστορία του ξιφομάχου της εποχής Μέιτζι
Τίτλος πρωτότυπου:Rurouni Kenshin, vol. 1
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Watsuki, Nobuhiro (Συγγραφέας)
Akemi, Kasahara (Μεταφραστής)
Watsuki, Nobuhiro (Εικονογράφος)
ISBN:9789603066422
Σειρά εκδότη:Rurouni Kenshin
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2008
Τόμος:1
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Χιούμορ - Σάτυρα > Κόμικς
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες