Άδραξε τον χρόνο

Μικρές σοφίες της καθημερινότητας
Εκδότης:
Πεδίο
Έτος:
2017
ISBN:
9789605469955
Σελίδες:
464
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άδραξε τον χρόνο
Τιμή εκδότη:€14,50
Η τιμή μας: €13,05
Άδραξε τον χρόνο
Υποφέρετε από άγχος; Δουλεύετε υπερβολικά; Αντιμετωπίζετε το χάος ενός νέου εγχειρήματος; Παλεύετε με κάποιον εθισμό; Είστε τρελά ερωτευμένοι ή περνάτε από τη μια προβληματική σχέση στην άλλη; Πλησιάζετε στη δύση της ζωής σας ή απολαμβάνετε τα λάφυρα της νιότης; Είστε δραστήριοι και πολυάσχολοι ή κοντεύετε να παραφρονήσετε από ανία;

Ό,τι κι αν είναι, οτιδήποτε κι αν περνάτε, το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου μπορεί να σας βοηθήσει.
Βασισμένο στη φιλοσοφία των στωικών, και μάλιστα με όρους που φαντάζουν απροσδόκητα σύγχρονοι, το βιβλίο παρουσιάζει σημαντικά αποσπάσματα της σκέψης τριών βασικών στωικών φιλοσόφων: του Σενέκα, του Επίκτητου και του Μάρκου Αυρήλιου.

Μαζί με κάθε απόσπασμα οι Ράιαν Χόλιντεϊ και Στίβεν Χάνσελμαν αφηγούνται μια ιστορία, ορίζουν ένα πλαίσιο, θέτουν μια ερώτηση ή σας προτείνουν μια άσκηση, για να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε. Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε μήνες και ημέρες: κάθε μήνας αναδεικνύει ένα ιδιαίτερο στοιχείο και κάθε ημέρα προσφέρει έναν καινούριο τρόπο σκέψης ή δράσης. Γιατί σε αυτές τις σελίδες όλες οι λέξεις μπορούν να μετουσιωθούν σε πράξη.

Αυτό που τελικά οι συγγραφείς προτείνουν στον πολυάσχολο και δραστήριο αναγνώστη είναι μια πρακτική προσέγγιση και ένα καθημερινό τελετουργικό για μια καλύτερη και πιο φιλοσοφημένη ζωή.
Μεταφρασμένο σε πολλές γλώσσες, το βιβλίο είναι ένας πολύτιμος οδηγός για να διαχειριζόμαστε τις επιλογές μας, να ξεπερνάμε τις αυταπάτες μας και να ενεργούμε σύμφωνα με την ουσιαστική αξία των πραγμάτων, προσβλέποντας ταυτόχρονα στο κοινό καλό.
Τίτλος βιβλίου:Άδραξε τον χρόνο
Υπότιτλος βιβλίου:Μικρές σοφίες της καθημερινότητας
Τίτλος πρωτότυπου:The Daily Stoic. 366 Meditation on Wisdom, Persevenance and the Art of Living
Εκδότης:Πεδίο
Συντελεστές βιβλίου:Holiday, Ryan (Συγγραφέας)
Hanselman, Stephen (Συγγραφέας)
Σακελλαροπούλου, Χριστιάννα Ε. (Μεταφραστής)
ISBN:9789605469955
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2017
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες