Διδακτική και σχεδιασμός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων STEM και ΤΠΕ

Εκδότης:
Τζιόλα
Έτος:
2017
ISBN:
9789604187065
Σελίδες:
608
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Διδακτική και σχεδιασμός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων STEM και ΤΠΕ
Τιμή εκδότη:€76,32
Η τιμή μας: €68,69
στο καλάθι
Διδακτική και σχεδιασμός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων STEM και ΤΠΕ
Περιέχει:
ΜΕΡΟΣ Ι: ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ, Θεωρίες Μάθησης, Διδακτικά Μοντέλα,
ΜΕΡΟΣ ΙΙ: ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, STEM ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, Η Υπολογιστική Επιστήμη και η Υπολογιστική Σκέψη στην Εκπαίδευση / Επιστημολογική και Μεθοδολογική Θεώρηση, Το STEM και η υπολογιστική Σκέψη στη Διδακτική / Εισαγωγή στη Θεωρία & Μεθοδολογία του STEM, Σχεδιασμός Διδακτικών Σεναρίων STEM και ΤΠΕ, STEM δίχως Υπολογιστή, Ειδικές Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες και STEM,
ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ: ΥΛΙΚΑ, Υλικά για Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες STEM, Λογισμικά Υποστήριξης STEM, ΜΕΡΟΣ IV: ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ STEM, Πλατφόρμα ARDUINO για εκπαιδευτικές δραστηριότητες STEM, Πλατφόρμα Raspberry Pi για Ανάπτυξη Δραστηριοτήτων STEM με Scratch και Python, Εκπαιδευτική Ρομποτική, LabVIEW για Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες STEM, Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών Εφαρμογών με Ejs, Βιβλιογραφία, Ευρετήριο.

Το βιβλίο περιέχει εμπλουτισμένο περιεχόμενο μέσω της τεχνολογίας εικονιδίων QR. Χρησιμοποιείστε την φορητή συσκευή σας (smartphone, tablet, κλπ) και σκανάρετε το εικονίδιο QR που θα βρείτε σε διάφορα σημεία του βιβλίου. Με το σκανάρισμα θα οδηγηθείτε στο εμπλουτισμένο περιεχόμενο (video, σύνδεσμος, λήψη αρχείων, κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το σύνδεσμο qr.tziola.gr)
Τίτλος βιβλίου:Διδακτική και σχεδιασμός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων STEM και ΤΠΕ
Εκδότης:Τζιόλα
Συντελεστές βιβλίου:Ψυχάρης Σαράντος (Συγγραφέας)
Καλοβρέκτης Κωνσταντίνος (Συγγραφέας)
ISBN:9789604187065
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2017
Σημείωση:Εμπλουτισμένο Βιβλίο (Augmented Book) - QRbiblio: Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία ενσωματώνεται στην έντυπη έκδοση του βιβλίου, εμπλουτισμένο περιεχόμενο το οποίο βρίσκεται στο διαδίκτυο.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες