Στη γαλάζια ηχώ του μέλλοντος χρόνου

Εκδότης:
Δρόμων
Έτος:
2017
ISBN:
9789606943072
Σελίδες:
48
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στη γαλάζια ηχώ του μέλλοντος χρόνου
Τιμή εκδότη:€10,60
Η τιμή μας: €9,54
Στη γαλάζια ηχώ του μέλλοντος χρόνου
Πολλές φορές τα συναισθήματα και οι σκέψεις είτε πραγματικότητας είτε αλληγορίας που σου δημιουργούνται από τη Φύση, την παρατήρηση της, τις εικόνες της και τις λειτουργίες της, είναι τόσο καθοριστικά έντονα μέσα σου, επιβλητικά τολμώ να πω, που έχεις την ανάγκη να τα ερμηνεύσεις, να τα εκφράσεις και κυρίως να τα μοιραστείς, γιατί νιώθεις ευλογημένος που σου έχουν γενναιόδωρα δοθεί και αποκαλυφθεί.
Αφήνομαι στη Φύση να με διδάξει και μέσα από τη διαδικασία της ενδοσκόπησης και της αυτοκριτικής, αρχίζω να σκέφτομαι πως θα μπορέσω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, για να προσφέρω σε μένα, στη Ζωή και στους άλλους. Αυτό έγινε συνείδηση και ανάγκη.
Ακριβώς αυτές οι ανάγκες μου κατέληξαν μοιραία στη γραπτή έκφραση, που ως στοχαστική και εκφραστική "εξομολόγηση" με ώθησαν να γράφω αυτό το βιβλίο.
Ουσιαστικά αντιγράφω παραδειγματικά τη Φύση για να ερμηνεύσω τον εαυτό μου, τη Ζωή, το παρελθόν, το παρόν, τον Έρωτα και την πολυποικιλότητα των ανθρώπων και των συναισθημάτων, αναμένοντας το προσωπικό και συνολικό Μελλοντικό ποθούμενο στην πράξη".
Τίτλος βιβλίου:Στη γαλάζια ηχώ του μέλλοντος χρόνου
Εκδότης:Δρόμων
Συντελεστές βιβλίου:Θωμοπούλου, Κάλλια (Συγγραφέας)
ISBN:9789606943072
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2017
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ποίηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες